IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stein & Gress AS

Premiert med Dansk Design Pris!

Vis i kart
992 54 312
post@steinoggress.no www.steinoggress.no

Mer informasjon

Velkommen til Stein og Gress Pilestøyskjerm - nytt på det norske markedet!

Stein og Gress - allsidighet og kunnskap

Vi har spesialisert oss på pil og pilefletting til gjerder og støyskjerming og kan tilby bred erfaring. Jens Gøtterup har jobbet med gjerder, natursteinsmurer, hellelegging, belegningsstein og kulturlandskap i en årrekke. Jens er opptatt av harmoni og at ting skal skje på naturens premisser.

Et annet og relativt nytt produkt for det norske markedet er støyskjerming. Dette er noe Jens har hentet fra det danske markedet. Vestkystgjerdet er et unikt produkt sammenlignet med markedets øvrige pilegjerder. Det tar utgangspunkt i et premiert konsept: Det grønne element. Dette er et fantastisk produkt med mange farver som naturen og årstiden skaper sammen med Pilegjerdet

Med tiden har Jens Gøtterup samlet erfaring og en bred kundemasse som beviser produktleveranse av høyeste kvalitet. Stein og Gress sin produktportefølje har med tiden blitt utvidet og er i dag komplettert av disse naturproduktene: pilegjerder, belegningsstein, terassefliser (rubintre), solseil, pergola, levegger og stakittgjerder.

Kontaktinformasjon

www.steinoggress.no

Besøksadresse Sørbråtenveien 10, 1449 Drøbak
Postadresse Sørbråtenveien 10, 1449 Drøbak
 
Epost
post@steinoggress.no
Telefon
(+47) 992 54 312
Mobiltelefon
(+47) 992 54 312

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies