IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Steig Transport AS
Vis i kart
916 07 747
post@steigtransport.no www.steigtransport.no

Mer informasjon

Velkommen til Steig Transport AS Steig Transport AS er et transport og maskinselskap med base på Engeløy i Steigen Kommune.

Steig Transport AS har en maskinpark i vekst og kan utføre mange forskjellige oppdrag. Vi tar på oss det meste av transportoppdrag, alt ifra transport av forskjellige typer masse til anleggsbransjen, maskiner og utstyr, stykkgods, nøter og annet gods. Vi utfører også tjenester innenfor høvling og brøyting, diverse anleggstjenester som graving, grøfting og nedlegging av rør, samt små og store løft med kran. Vi har i tillegg eget lager av veigrus, singel, pukk og støpesand på Storskjæret i Steigen. Disse varene kan vi levere pr kilo/tonn, tilkjørt eller lastet opp til kunde av hjullaster med sertifisert vekt montert. Med frontmontert feie/koste maskin så rydder vi vei og parkeringsplasser. Vi kan også sage/ kutte betong og asfalt.

Steig Transport AS

holder til på besøksadressen , 8289 Våg. Foretaket ble startet i 2010-08-31 og som et Aksjeselskap. Steig Transport AS driver i bransjene "Maskinentreprenører" og "Transport tjenester". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Steig Transport AS på telefon 916 07 747, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.steigtransport.no

Besøksadresse , 8289 Våg
Postadresse , 8289 Våg
 
Epost
post@steigtransport.no
Telefon
(+47) 916 07 747

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies