IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stavem Gerd Taxi

Vis i kart
456 01 886
post@stavemtaxi.no www.stavemtaxi.no

Mer informasjon

Om oss Stavem Taxi er en taxibedrift under Norgestaxi Buskerud AS som ønsker å betjene folk i Kongsberg-distriktet i det daglige livet med å frakte dem fra A til B, men vi tenker litt annerledes og noe litt utenom det vanlig. Intensjonen er å kunne tenke noe utradisjonelt når det gjelder drosjenæringen med tanke på lengre turer.

Med våre 2 maxitaxier kan vi kjøre inntil 32 personer på en hvilken som helst tur etter ditt ønske. Begge bilene er utstyrt med komfortable seter (regulerbare rygger), har videoskjerm og kan avspille det meste innen musikk fra forskjellige medier.

Hver maxitaxi kan kjøre inntil 16 personer og er godkjent for inntil 2 rullestoler. Vi er de eneste i Buskerud som tilbyr heis for å komme inn og ut av bilen med rullestol.

Stavem Taxi har også en tilhenger slik at bagasje på en trygg måte blir fraktet dit du skal uten tillegg i prisen.

Sammen med deg kan vi arrangere turer for barneselskap, utdrikkingslag, bryllup, pensjonist-turer osv. Vi er åpne for korte og lengre oppdrag. Her kan en gjerne kombinere med flere stopp underveis.

Vi kan sy sammen pakkeløsninger f.eks fjellturer hvor vi kjører til starten av turen og henter dere i den andre enden og kjører dere hjem. Er dere en stor gruppe som skal på konserter, teaterbesøk med eller uten middag kan vi stå for transporten. Dere trenger da ikke tenke på parkering blant annet. Og alle kan nyte turen sammen.

Stavem Gerd Taxi holder til på besøksadressen Svartåsveien 20, 3615 Kongsberg. Foretaket ble startet i 2010-09-01 og som et Enkeltpersonforetak. Stavem Gerd Taxi driver i bransjen "Drosjer". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stavem Gerd Taxi på telefon 456 01 886, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stavemtaxi.no

Besøksadresse Svartåsveien 20, 3615 Kongsberg
Postadresse Svartåsveien 20, 3615 Kongsberg
 
Epost
post@stavemtaxi.no
Telefon
(+47) 456 01 886
Mobiltelefon
(+47) 456 01 886

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies