IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stavanger Kunstforening

Vis i kart
51 56 41 20
post@stavanger-kunstforening.no www.stavanger-kunstforening.no

Mer informasjon

Kunsthall Stavanger er er et visningssted for norsk og internasjonal samtidskunst. Kunsthallen er en plattform for produksjon og visning av kunst som er del av en internasjonal diskurs, og vi samarbeider tett med kunstnere og gjestekuratorer for å utvikle solo- og gruppeutstillinger som skal skape opplevelser og engasjement.

Vårt fokus er på formidling, både i Stavanger og internasjonalt. Vi ønsker å inkludere et stort publikum, og etablerer derfor kunstkafé og et kunstbibliotek som er åpent for alle, samt et eget kunst-program for barn. Vår internettside er vårt andre utstillingsrom, med kunstneriske prosjekter, samt dokumentasjon og bakgrunnsmateriale fra våre aktiviteter.

Dagens kunstscene er et globalt nettverk og vi ønsker å gjenspeile dette. Samtidig er vårt viktigste publikum i Stavanger. Vårt mål er å bli en ressurs for byen og en viktig møteplass for kunst- og kulturinteresserte.

Vi er aktive på de følgende sosiale medier: Facebook,Twitter og Instagram.Du finner direkte linker til disse til høyre under relaterte linker.

Stavanger Kunstforening holder til på besøksadressen Madlaveien 33, 4009 Stavanger. Foretaket ble startet i 1865-02-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Stavanger Kunstforening driver i bransjene "Interesseorganisasjoner", "Kunst" og "Kunstgallerier". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stavanger Kunstforening på telefon 51 56 41 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stavanger-kunstforening.no

Besøksadresse Madlaveien 33, 4009 Stavanger
Postadresse Madlaveien 33, 4009 Stavanger
 
Epost
post@stavanger-kunstforening.no
Telefon
(+47) 51 56 41 20
Telefaks
(+47) 51 56 41 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies