IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stavanger Døvesenter Stiftelsen

Vis i kart
51 53 38 31
post@stavangerdovesenter.no www.stavangerdovesenter.no

Mer informasjon

Stavanger døvesenter - SDS – (tidligere Stavanger døveforening ) er en interesseforening for tegnspråkbrukere i Rogaland fylke. Både døve, tunghørte og hørende er medlemmer hos oss, men senteret er åpent for alle. Senteret holder til i Saudagata 11 på Storhaug, Stavanger. Vi har ett variert kurstilbud, åpent hus m/ kafe hver torsdagskveld hvor vi har forskjellige tema, så som infokveld, foredrag, spillekveld eller kun sosialt treff hvor vi møter andre tegnspråkbrukere, enten de er døve, tunghørte, hørende eller CI-opererte. Alle er hjertelig velkomne. Pensjonistene har sine treff hver første onsdag i måneden, om dagen. Vi arrangerer også turer/utflukter for våre medlemmer, enten det nå dreier seg om helgetur eller besøk på museum. Videre arrangeres det kulturkvelder, pubaften, ungdomskvelder og andre arrangementer. Her er noe for enhver smak.

Ønsker du å lære tegnspråk kontakt oss, da vi hele tiden arrangerer slike kurs.

Stavanger Døvesenter Stiftelsen holder til på besøksadressen Saudagata 11 A, 4012 Stavanger. Foretaket ble startet i 1936-12-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-05-22 og som et Sti. Stavanger Døvesenter Stiftelsen driver i bransjen "Stiftelser og fond". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stavanger Døvesenter Stiftelsen på telefon 51 53 38 31, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stavangerdovesenter.no

Besøksadresse Saudagata 11 A, 4012 Stavanger
Postadresse Saudagata 11 A, 4012 Stavanger
 
Epost
post@stavangerdovesenter.no
Telefon
(+47) 51 53 38 31
Telefaks
(+47) 51 53 38 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies