IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Statskog Glomma AS

Velkommen til Borregaard Skoger.

Vis i kart
07800
jan.helge.nordby@statskog.no www.statskog.no

Mer informasjon

Velkommen til Borregaard Skoger.

Vi disponerer skog- og fjellarealer fra Sarpsborg i sør til Rendalen i nord, og kan tilby jakt, fiske, utleiehytter, bolig-/hyttetomter samt alle typer tjenester relatert til skog- og utmarksforvaltning. For mer info, ta kontakt via “Ring gratis” eller send oss en e-post.

Åpningstider:

Åpent fra 08.00 til 15.00

Feriehus, hytter og koier leies ut for kortere og lengre perioder. Vinterferie, påskeferie, sommerferie, høstferie og weekend. Du kan også inngå fast leieavtale på enkelte av våre hytter. Vi har jakt- og fisketilbud som passer de fleste. Du finner tilbud over hele Sørøst-Norge. Borregaard Skoger har eiendommer i hele 19 kommuner.

Jakt Jaktkort på småvilt får du enten av oss direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere. Vi leier også ut hytter i gode jaktområder. Er du førstegangsjeger eller ukjent i terrenget, kan vi skaffe kjentmann/guide som kan bli med halve eller hele dager. Vi tilbyr også elgjakt, beverjakt, reinsjakt og rådyrjakt

Fiske Vi har en rekke vann, elver og bekker som dekker de fleste fiskebehov. En del av våre hytter ligger ved særdeles gode og populære fiskevann. Fiske for alle og fiske for spesialisten ¿ vi dekker de fleste behov. Ørret, røye, abbor og harr. Robåt stilles til disposisjon ved enkelte av hyttene.

Fakta om Borregaard Skoger AS Borregaard Skoger har skogeiendommer fordelt på 4 fylker og 19 kommuner med til sammen 150 atskilte enheter. Borregaard Skogers hovedaktiviteter er forvaltningsoppgaver innen eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling, utmarksforvaltning, storviltjakt, småviltjakt, fiske og annet friluftsliv, utleie av grunn, utleie av hytter, hyttetomter (salg og feste) og administrativt tjenestesalg.

Borregaard Skogers hovedkontor ligger i Elverum. Selskapet har avdelingskontorer i Rendalen, Trysil og Kongsvinger. Borregaard Skogers eiendommer er fordelt på 19 kommuner i fylkene Hedmark, Buskerud, Akershus og Østfold. Den operative skogsdriften ivaretas av driftsselskapet SB SKOG (Statskog-Borregaard Skogsdrift AS).

Statskog Glomma AS holder til på besøksadressen Søren R Thornæs veg 10, 7800 Namsos. Foretaket ble startet i 1895-08-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-12-13 og som et Aksjeselskap. Statskog Glomma AS driver i bransjene "Hytteutleie" og "Jakt og fiske". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Statskog Glomma AS på telefon 07800, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.statskog.no

Besøksadresse Søren R Thornæs veg 10, 7800 Namsos
Postadresse Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos
 
Epost
jan.helge.nordby@statskog.no
Telefon
(+47) 07800
Mobiltelefon
(+47) 953 67 052
Telefaks
(+47) 74 21 30 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies