IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Staples Norway AS

Vis i kart
02272

Mer informasjon

Staples har et stort og spennende vareutvalg innen Kontor - Data - Kantine - Kontormøbler - Emballasje - Renhold - Reiseeffekter med priser som ligger gjennomsnittelig 30% under prisene til bokhandlerne. Staples er det rette handlestedet for små firmaer, nyetablerte firmaer, organisasjoner, idrettslag og borettslag, samt privatpersoner med hjemmekontor og studenter. Alle kan handle i Staples Stormarkeder og firma, organisasjoner, borettslag og idrettslag kan registrere seg som firmakunder, og dermed få firmaavtale og de fordelene det gir. Se nærmere informasjon om dette på våre sider for firmakunder.

Alle våre kunder kan velge om de vil handle sine varer direkte fra våre Staples stormarkeder som alle har gode parkeringsmuligheter og godt kvalifisert personale, eller fra vår nettbutikk og på den måten få varen levert på døren.

Staples Norway AS holder til på besøksadressen Vogts gate 38, 1533 Moss. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Staples Norway AS på telefon 02272. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Vogts gate 38, 1533 Moss
Postadresse Postboks 363, 1502 Moss
 
Telefon
(+47) 02272
Telefaks
(+47) 69 25 78 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies