IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stangeland Bilservice

Vis i kart
928 48 097
john.stangeland1@kleppnett.no

Mer informasjon

SPESIELT GOD SERVICE

J Stangeland Bilservice er et reparasjon- og sercviceverksted for personbiler, lastebiler, hengere og campingvogner. I tilegg er vi forhandlere av campingutstyr med butikk hjemme. Boprodukters levegger, Hermoni‰‰s helårs fortelt til campingvogner, og ellers alt til campingvogna og campinglivet!

Vi leier også ut campingvogner til 4-6 personer. Ta kontakt med Aud Stangeland på telefon 905 50 458 for booking og nærmere info.

Harmoni helårs fortelt

J Stangeland Bilservice er forandler i Norge for Harmoni Helårs fortelt.

Harmoni helårs telt er isolerte og i glassfibermatriale. Harmoni blir produsert i Skodje i Norge.

Dersom du vurderer helårs telt til din campingvogn bør du ringe oss, og få et tilbud på de billigste helårs telt som er å oppdrive i Norge og vi setter dette opp for deg.

Harmoni Lysthus

J Stangeland Bilservice er forhandlere av Harmoni sine lysthus. Enkle å sette opp, topp kvalitet, og meget konkurransedyktige priser. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Campingutstyr

Vi er forhandlere for Max Fritid og kan dermed skaffe det meste til campingvogna og campinglivet.

Div Campingutstyr -Campingstoler -Campingstoler for barn -Gassgrill -Narkosealarm -Strømkoplinger -kjøkkenutstyr -vann og toalettutstyr -Spesialvask for campingvogn og bobil

Stangeland Bilservice holder til på besøksadressen Pollestadvegen 326 C, 4343 Orre. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-09-24 og som et Enkeltpersonforetak. Stangeland Bilservice driver i bransjen "Bilverksteder". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Stangeland Bilservice på telefon 928 48 097 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Pollestadvegen 326 C, 4343 Orre
Postadresse Pollestadvegen 326 C, 4343 Orre
 
Epost
john.stangeland1@kleppnett.no
Telefon
(+47) 928 48 097

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies