IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Stang Maskin AS

Stang Maskin AS representerer velkjente leverandører av verktøymaskiner og automatiseringsutstyr fra ledende produsenter fra Sveits, Tyskland, Danmark og Japan.

Vis i kart
66 77 73 10
post@stang-maskin.no www.stang-maskin.no

Mer informasjon

Stang Maskin AS representerer velkjente leverandører av verktøymaskiner og automatiseringsutstyr fra ledende produsenter fra Sveits, Tyskland, Danmark og Japan.

Vi har 2 avdelinger, maskin og automatisering. Vi er 2 ansatte fordelt på 1 ved maskin- og automatiseringsavdelingen, og 1 til det daglige kontorarbeidet. Vi er lokalisert i Olav Brunborgsvei 27 på Billingstad, i Asker kommune.

Websidene inneholder informasjon om Stang Maskin AS, vår produktportefølje og informasjon om disse produktene. Så vi håper sidene vil være til hjelp i Deres daglige arbeid.

Det arbeides med å gjøre alt ferdig, for det er mye som mangler, så i mellomtiden kan du besøke hjemmesidene til våre leverandører.

OM OSS STANG Maskin AS ble grunnlagt 01.01.92 og er en videreføring av maskinavdelingen i fa. Niels A. Stang AS, som igjen ble grunnlagt i 1953.

Øyvind Janssen, som er salgsansvarlig i firmaet ble ansatt i Niels A. Stang i 1969. Rolf Weber, som bygget opp automatiseringsavdelingen, startet med dette i 1971 har i mellomtiden gått av med pensjon, og dette arbeidet videreføres i dag av Øyvind Janssen.

Hilde Røys, som er ansvarlig for kontordelen, ble ansatt i Niels A. Stang i 1986 og har dermed vært med i STANG Maskin AS fra starten.

I tillegg er to serviceteknikere tilknyttet firmaet.

Filosofien bak STANG Maskins produktpallett er å markedsføre og selge automasjonsutstyr og verktøymaskiner på det norske markedet. Dette ut fra at automatisering i stor grad krever nøyaktige deler, som igjen krever kvalitetsmaskiner. Man satser på sammen med kundene å finne fram til framtidsorienterte løsninger for å fremme norsk industri. I tillegg søker man hele tiden å være mest mulig oppdatert om ny viten og nye muligheter, dels via leverandører og messer, samt via kunnskap framkommet ved forsøk hos våre leverandører.

Firmaet har tatt konsekvensen av at det norske markedet for slike produkter er lite, og for å kunne yte topp service på verktøymaskinsiden har man valgt å samarbeide med A-V-N Maskin AS i Odense i Danmark. Her er det mulighet for å få gjennomført maskindemonstrasjoner, opplæring og servicesamarbeid for spesielle produkter som ikke omsettes i stort antall og hvor egne serviceteknikere ikke kan ha full kompetanse til enhver tid, vi er derfor behjelpelig med service, teknisk support, opplæring, driftsoptimering etc.

Når det gjelder automatisering, vil dette alltid være produktorientert og ofte spesiallaget. Vi søker her de beste løsninger i samarbeid mellom kunden og våre leverandører, som er ledende i Europa innen sine områder. Disse sitter på årelang erfaring og kan bidra med løsninger som ofte kan gjøre det lønnsomt å automatisere selv mindre seriestørrelser. Vi har her en produktpallett som gjør oss i stand til å levere komplett automatiseringsutstyr for de fleste oppgaver. I tillegg har vi et utstrakt samarbeid med dyktige, norske spesialmaskinbyggere.

Kontaktinformasjon

www.stang-maskin.no

Besøksadresse Baes vei 13, 1450 Nesoddtangen
Postadresse Postboks 163, 1450 Nesoddtangen
 
Epost
post@stang-maskin.no
Telefon
(+47) 66 77 73 10
Mobiltelefon
(+47) 916 96 333
Telefaks
(+47) 66 77 73 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies