IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Stalheimsøy Gard

Vis i kart
56 52 00 22
stalheimsoy@hotmail.com www.stalheimsoy.no

Mer informasjon

Me kan tilby eit nytt feriehus bygd av naturmaterial som tre, naturstein og torv. Huset har 2 leigliheter med plass til 6-20 personer. Det vart lagt stor vekt på miljø då huset vart bygd og me tilrettela området rundt. Det er stort uteareal rundt huset, med hage, utegrill murt av elvestein og stor parkeringsplass. Huset ligg i Nærøydalen med sin mektige og fascinerande natur ved foten av vegmonumentet Stalheimskleiva frå år 1849.

Huset ligg utan innsyn, men med eit mektig utsyn. Ein ser berre urørt natur frå huset, ingen inngrep i naturen her i garden. Eit svært godt utgangspunkt for turar til fots, sykkel og med bil. Me driv aktivt gardsbruk med mange dyreslag.

Vossestrandområdet i sin heilheit er eit eldorado for turgåing sommar som vinter med sine mange fantastiske dalar, vatn og fjell, samt Fresvikbreen.

På Oppheim er det òg eit mindre alpinanlegg (ca. 10 minutters køyring). Det er ca. 35 minutters køyring til alpinanlegga på Voss.

20 minutter unna ligg Alpinsenteret Voss Fjellandsby, med mange ulike aktivitar for heile familien. Dette er ein av Norges mest snøsikre annlegg. Godt kollektivtilbud og god parkeringsplass.

Kontakt oss for fleire opplysningar, og me hjelper Dykk med eventuelle opplegg til aktivitetar og opplevingar. Sjå våre heimesider for meir informasjon.

Kontaktinformasjon

www.stalheimsoy.no

Besøksadresse Stalheimsøy, 5713 Vossestrand
Postadresse Nærøydalsvegen 286, 5713 Vossestrand
 
Epost
stalheimsoy@hotmail.com
Telefon
(+47) 56 52 00 22
Mobiltelefon
(+47) 412 47 229

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies