IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sputnik's Trafikk og Musikk AS

Vis i kart
35 99 84 87
post@sputnik.no http://www.sputnik.no

Mer informasjon

Knut T. Storbukås, eller Sputnik, er et enestående fenomén i norsk musikkliv. Lastebilsjåføren fra den lille bygda Bostrak i Telemark solgte på få år mer enn 1 million kassetter og satte publikumsrekorder en rekke steder der han opptrådte. Sputnik ble kåret til «Årets artist i Norge» i 1990, og høsten 1993 kom han i Guinnes rekordbok da han gjennomførte 36 opptredener fra Mandal i syd til Tromsø i nord på 72 timer! Påsken 1990 var han i Sovjetunionen og innspilte den mest orginale musikkvideo som noen norsk artist har laget: Midt under Glasnost sto Sputnik på Den Røde Plass i Moskva og sang «Lukk opp din hjertedør», og videoen ble da også vist i sin helhet i selveste Dagsrevyen. Sputnik stjal showet under åpningen av TV 2 i Grieghallen høsten 1992 i duett med Kjell Bækkelund og han har også opptrådt i Sverige, Danmark, USA - og på Svalbard og Zansibar! - Men fremfor alt har han opptrådt på hundrevis av store og små steder rundt i hele Norge. Sputnik fikk i begynnelsen hard medfart av kritikerne, men han var desto mer elsket av folket. I dag er Sputnik en levende legende - anerkjent av alle som selve symbolet på folkelighet i Norge.

Sputnik spiller på både små og store arrangemanger, og han tar imot både små og større grupper til mini konsert og omvisning i museet på Bostrak mot avtale.

Sputnik's Trafikk og Musikk AS holder til på besøksadressen Bostrak, 3750 Drangedal. Foretaket ble startet i 1991-01-04 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-02-20 og som et Aksjeselskap. Sputnik's Trafikk og Musikk AS driver i bransjene "Artistformidling", "Kunsthåndverk", "Transport tjenester" og "Øvrige transporttjenester". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sputnik's Trafikk og Musikk AS på telefon 35 99 84 87, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.sputnik.no

Besøksadresse Bostrak, 3750 Drangedal
Postadresse Bostrak, 3750 Drangedal
 
Epost
post@sputnik.no
Telefon
(+47) 35 99 84 87
Telefaks
(+47) 35 99 85 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies