IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sport Og Grøntanlegg AS

Vis i kart
977 90 478
arne@sportoggront.no www.sportoggront.no

Mer informasjon

Sport & Grøntanlegg AS har Oslo, Akershus og Østfold som sitt hovedmarked som produsent og leverandør av ferdigplen. Ferdigplenen dyrkes på store arealer i Rygge kommune. Når vi mottar din bestilling trimmes og kuttes plenen. Plen er ferskvare og kuttes tidligst en dag før levering. Det er enkelt å bestille ferdigplen. Du kan gjøre det nå - send oss en mail og be om tilbud! Det er også mulig å ringe, eller besøke oss på vårt produksjonssted i Rygge.

Vi produserer ferdigplen og utfører alle former for anleggsarbeid til hager. Vi er mange anleggsgartnere som jobber med dette på heltid. Sport & Grøntanlegg AS kan også levere plen på stor-rull. Plen levert på stor-rull er spesielt egnet for arealer over 250m2. Stor-rull legges med spesialmaskiner, og mattene måler 0.6m * 40m. Østfold Gress A/S leverer også vasket gress med spesialblandinger til fotballbaner (ren engrapp) og golfbaner (krypkvein og rødsvingel). Dette er blandinger som er spesielt egnet for store anlegg som bruker sandbasert underlag.

Sport & Grøntanlegg AS, sammen med Norsk Landskapstre, produserer også landskapstrær for hage, vei, vannveier og lignende. Kan vi hjelpe deg, kontakt oss!

Kontaktinformasjon

www.sportoggront.no

Besøksadresse Osloveien 447, 1555 Son
Postadresse Osloveien 447, 1555 Son
 
Epost
arne@sportoggront.no
Telefon
(+47) 977 90 478
Mobiltelefon
(+47) 906 05 575

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies