IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Spjelkavik Regnskap AS

Vis i kart
70 15 20 10
post@spjregn.no www.spjregn.no

Mer informasjon

Valg av regnskapsfører bør være et langsiktig valg. Velg en regnskapsfører som har kompetanse og gir kvalitet i forhold til kostnadene. Du må være sikker på å få et korrekt regnskap og føle deg trygg på at lover og regler blir ivaretatt på en best mulig måte for din bedrift. Nye utfordringer knyttet til drift og utvikling av bedriften stiller deg ofte overfor nye krav hvor regnskapsføreren bør være din nærmeste rådgiver - til å bidra selv eller formidle kontakt med gode referanser. Spjelkavik Regnskapskontor AS leverer regnskapstjenester hvor:

  • regnskapet gir god informasjon, og er et beslutningsgrunnlag i økonomistyringen
  • regnskapet er riktig ført og kontoer avstemt
  • regnskapet er periodisert og viser periodens resultat
  • regnskapet kommer til avtalt tid
  • regnskapsrapportene er forståelige, nyttige og med regnskapsførers kommentarer

Et eksempel er momsoppgavene som sendes direkte inn fra oss; etter hvert blir alle disse sendt inn elektronisk, direkte fra våre regnskapssystem.

Vi har meget god kompetanse innen skatt og årsoppgjør. Vi tilbyr også de fleste andre tjenester en bedrift har behov for innenfor regnskap, økonomi og administrasjon.Vi tilpasser selvfølgelig våre tjenester til din bedrifts ønsker og behov.

Hver kunde får sin faste saksbehandler, og våre interne systemer er lagt opp slik at kundene alltid vil betjenes med de viktigste oppgavene; selv ved sykdom og ferie hos den enkelte saksbehandler. Ytterligere rasjonalisering oppnås ved å ta i bruk våre fremtidsrettede løsninger som tilbys på nettbaserte systemer:

  • Skanning av regnskapsbilag og overføring til oss via nett
  • Tilgang på regnskap og lønnssystem over nett

Dette tillater full fleksibilitet i forhold til hvor og når arbeidet skal utføres. Fra en hvilken som helst PC med nett-tilgang kan du gjøre oppslag og/eller gjøre arbeid mot egne system. En videreføring av dette er å outsource de fleste administrative IT-funksjoner med et sikkerhetsnivå for dataløsninger som de færreste oppnår ved egen drift.

Kontaktinformasjon

www.spjregn.no

Besøksadresse Langelandsvegen 17, 6010 Ålesund
Postadresse Langelandsvegen 17, 6010 Ålesund
 
Epost
post@spjregn.no
Telefon
(+47) 70 15 20 10
Mobiltelefon
(+47) 901 44 510
Telefaks
(+47) 70 15 20 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies