IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Speedlines Norway AS

Oy Speedlines Ltd tilbyr sine kunder landeveitransport til fornuftige priser og raske løsninger.

Vis i kart
948 63 329
office@speedlines.fi http://www.no.oyspeedlinesltd.com/

Mer informasjon

Vår transportområden er hele EU. Hovedtyngden av våre oppdrag er Finland, Norge, Danmark, Benelux-lander, Frankrike, Spania, Portugal ja Italia. Nå leverer vi også til Russland, St. Petersburg og Moskva. Vi behandler om alle nødvendige dokumenter. Vi transporterer bulkvarer til Nord Norge to ganger hver uke, raske leveretider.

Timetabellert og pålitelig transporterer garanterert av egne vogntog, sjåfører og samarbeidspartnere. Kombinert med et godt nett av samarbeidspartnere er vi landsdekkende og konkurransedyktige. Hvis dere trenger terminaltjenester, har vi moderne terminaler på Helsingfors og på Padborg i Danmark.. Vi leverer også til områder på Oslo, Ålesund og Trondheim. Mere infomasjon: Marko Kuuva +358 50 452 5511

Speedlines Norway AS holder til på besøksadressen Kaiveien 4, 9900 Kirkenes. Foretaket ble startet i 2012-10-31 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Speedlines Norway AS på telefon 948 63 329, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.no.oyspeedlinesltd.com/

Besøksadresse Kaiveien 4, 9900 Kirkenes
Postadresse c/o Multireg Bugøynes AS Postboks 83, 9935 Bugøynes
 
Epost
office@speedlines.fi
Telefon
(+47) 948 63 329

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies