IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Spca Norge Avd Østfold

Vi hjelper dyr i nød.

Vis i kart
980 75 097
ostfold@spca.no www.spca-norge.no/fylkesavdelinger/ostfold

Mer informasjon

Vi jobber med å hjelper dyr i nød og hjelper dem med å få nytt hjem. SPCA Norge avdeling Østfold ble stiftet 01.03.2012, og er fremdels under etablering. Det betyr i praksis at vi per i dag ikke driver operativ virksomhet. Vi håper å være operative så fort som mulig, men vi ønsker å få på plass en stabil og faglig dyktig administrasjon før vi starter opp. Vårt fokus er derfor å få en administrasjon som skal gjøre oss i stand til å drive SPCA avdeling Østfold på en forsvarlig og trygg måte, både for mennesker og dyr. Dette er en tidkrevende og viktig jobb, så vi håper dere som støtter oss nå også er der når vi når den operative fasen.

I etableringsfasen som vi er i nå søker vi derfor folk til vår administrasjon. Vi har ulike stillinger å fylle, og menneskene vi søker må være engasjert i dyrevelferd, kunne opptre profesjonelt, både i og utenfor tjenesten, og ha en del tid til overs.

Når vi har startet opp vil vi trenge frivillige redningsarbeidere og fosterhjem. Dette er funksjoner i SPCA Norge sin organisasjon som er helt avgjørende for at vi skal kunne drive dyreredning.

Spca Norge Avd Østfold holder til på besøksadressen Hagebyveien 20, 1726 Sarpsborg. Foretaket ble startet i 2012-03-01 og som et Fli. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Spca Norge Avd Østfold på telefon 980 75 097, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.spca-norge.no/fylkesavdelinger/ostfold

Besøksadresse Hagebyveien 20, 1726 Sarpsborg
Postadresse Hagebyveien 20, 1726 Sarpsborg
 
Epost
ostfold@spca.no
Telefon
(+47) 980 75 097
Mobiltelefon
(+47) 980 75 097

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies