IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sotra Contracting AS

Vis i kart
56 32 68 20
contracting@socon.no http://www.sotracontracting.no

Mer informasjon

Sotra Contracting AS - SOCON har en unik plassering i Hjeltefjordbassenget, med korte avstander til forsyningsbasen CCB, oljeterminalen på Sture, oljeraffineriet på Mongstad, gassterminalen på Kollsnes og dokkanlegget på Hanøytangen. Det samme gjelder til Bergen havn og Bergen Lufthavn Flesland.

Firmaet ble stiftet i 1980 og har siden den gang vært en sentral aktør innen olje- og gassvirksomheten offshore og onshore. Vi har lang erfaring med tjenester til shipping, fiskeri, oppdrett og industri. Bedriften disponerer egne dypvannskaier med ISPS godkjenning.

Selskapet har i dag ca. 30 ansatte. Flere av våre ansatte er sertifisert til offshorearbeid, og har opp gjennom årene utført mange store og små oppdrag både på flytende og faste installasjoner på kontinentalsokkelen! Vi har i lang tid utført viktige oppdrag for den maritime virksomheten og for den landbaserte industrien. Med den kompetanse og erfaring som er opparbeidet, fremstår verkstedet som et godt valg for våre kunder.

Vår virksomhet kjennetegnes ved at vi dekker hele leveransespekteret av engineering, innkjøp, fabrikasjon og installasjon (totalansvar/EPCI).

Kontaktinformasjon

http://www.sotracontracting.no

Besøksadresse Gamle Vindenesvegen 11, 5363 Ågotnes
Postadresse Gamle Vindenesvegen 11, 5363 Ågotnes
 
Epost
contracting@socon.no
Telefon
(+47) 56 32 68 20
Telefaks
(+47) 56 32 68 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies