IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sosialmedisinsk Poliklinikk Askim

Vis i kart
69 86 95 95
kine.haugen@so-hf.no www.sykehuset-ostfold.no/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=1811&I=3564

Mer informasjon

Sosialmedisinsk poliklinikk Askim

Poliklinikken ligger sentralt i Askim sentrum. Fra bussholdeplass og togstasjon: Følg gaten over jernbanen, gå gjennom gågata og ta til venstre ved enden av den. Poliklinikken ligger i en rød murbygning på høyre side av Skolegata, ca. 50 meter fra enden av gågata. Bilparkering er gratis i Askim. Det ligger flere parkeringsplasser i gangavstand fra poliklinikken.

Virkeområde/ansvarsområde

Sosialmedisinsk poliklinikk Askim betjener kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Marker, Rømskog, Spydeberg, Trøgstad og Skiptvet. Vårt oppdrag er å formidle spesialiserte tjenester til ungdom og voksne med rus- og avhengighetsproblemer (alkohol, tabletter, illegale rusmidler). Tilbudet er også for spilleavhengige og pårørende.

Inntak vurderes på grunnlag av henvisninger. Disse kan komme fra fastlege, sosialtjeneste m.v.

Poliklinikkens tilbud er rettet mot utredning og behandling. Samtalebehandling i form av individualsamtaler, parsamtaler, familiesamtaler og gruppesamtaler er de vanligste behandlingsformene. Vi kan også gi rådgivning, veiledning og undervisning.

Oversikt over fagansatte

Poliklinikken har 1 psykologspesialist, 3 psykologer, 2 sosionomer, 1 barnevernspedagog og 1 merkantilt ansatt.

Ta gjerne kontakt, eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon

Sosialmedisinsk Poliklinikk Askim holder til på besøksadressen Skolegata 6, 1830 Askim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-06-03 og som et Underavd. Sosialmedisinsk Poliklinikk Askim driver i bransjen "Rehabiliterings- og opptreningsinstitusjoner". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sosialmedisinsk Poliklinikk Askim på telefon 69 86 95 95, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sykehuset-ostfold.no/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=1811&I=3564

Besøksadresse Skolegata 6, 1830 Askim
Postadresse Sykehuset Østfold HF Sosialmedisinsk poliklinikk Askim, 1603 Fredrikstad
 
Epost
kine.haugen@so-hf.no
Telefon
(+47) 69 86 95 95
Telefaks
(+47) 69 17 67 87

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies