IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sørgård Arnstein Tømrermester AS

Vis i kart
959 06 370
post@asorgard.as www.asorgard.as

Mer informasjon

Alt av tømrerarbeider    Næringsbygg    Offentlige bygg    Nybygg/ombygging    Restaureringer    Taktekking    Tomteutvikling

Nære - og fleksible

Tømrermester Arnstein Sørgård AS har en ung stab som kjenner lokalmarkedet svært godt, og som vet viktigheten av å være fleksible og ha tette relasjoner til kundene. Kommer det et hasteoppdrag, klarer vi å kaste oss rundt på kort varsel, og strekker oss langt for å kunne være problemløsere for våre kunder. Vi har tre servicebiler, nettopp for å kunne yte rask og god service og oppfølging.

En lærebedrift

Tømrermester Arnstein Sørgård AS er en lærebedrift, og vi har flere lærlinger som en naturlig og integrert del av staben. Vi ser det som et viktig tiltak for å tilføre faget kompetanse, samt å sørge for nødvendig ettervekst i bedriften. Av den store pågangen, leser vi at vi er en ettertraktet arbeidsgiver.

Sørgård Arnstein Tømrermester AS holder til på besøksadressen Ranheimsfjæra 73, 7053 Ranheim. Foretaket ble startet i 2002-05-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-08-21 og som et Aksjeselskap. Sørgård Arnstein Tømrermester AS driver i bransjene "Bygg- og anleggsentreprenører", "Snekkere" og "Tømrere". Foretaket har 26 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sørgård Arnstein Tømrermester AS på telefon 959 06 370, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.asorgard.as

Besøksadresse Ranheimsfjæra 73, 7053 Ranheim
Postadresse Ranheimsfjæra 73, 7053 Ranheim
 
Epost
post@asorgard.as
Telefon
(+47) 959 06 370
Mobiltelefon
(+47) 959 06 370

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies