IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sophies Minde Ortopedi AS
Vis i kart
62 54 38 70
post@sophiesminde.no http://sophiesminde.no/

Mer informasjon

Velkommen til Sophies Minde Ortopedi AS!

Sophies Minde Ortopedi AS er et heleid datterselskap av Oslo universitetssykehus HF. Vi er totalleverandør av ortopediske hjelpemidler og tar imot pasienter fra hele landet.
Hovedavdelingen ligger ved Oslo universitetssykehus avd. Aker. Vi har også avdelinger ved Oslo universitetssykehus avd. Rikshospitalet og avd. Ullevål. I tillegg har vi en avdeling ved Drammen Fothelsesenter, samt en produksjonsavdeling for ortopedisk fottøy på Hamar. Vi samarbeider også tett med Akershus universitetssykehus. Med forankring i medisinske universitetsmiljøer holder våre medarbeidere seg kontinuerlig oppdatert og har bred fagkunnskap og ekspertise. Vårt mål er å skreddersy den beste løsningen til den enkelte.

Sophies Minde Ortopedi AS

holder til på besøksadressen Falsens gate 12, 2317 Hamar. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-11-16 og som et Underavd. Sophies Minde Ortopedi AS driver i bransjene "Medisinsk utstyr - Produksjon" og "Sykepleie- og apotekvarer - Engros". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sophies Minde Ortopedi AS på telefon 62 54 38 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://sophiesminde.no/

Besøksadresse Falsens gate 12, 2317 Hamar
Postadresse Falsens gate 12, 2317 Hamar
 
Epost
post@sophiesminde.no
Telefon
(+47) 62 54 38 70
Telefaks
(+47) 22 04 53 65

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies