IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Soneterapi Refleksolog B.

Vis i kart
73 60 50 40
bkjevik@broadpark.no www.glowbodyandmind.no

Mer informasjon

Hos oss på Glow kan vi tilby det meste fra topp til tå. Her kan du få massert stive skuldre, ta hudpleie, hånd−og fotpleie, samt deilige spabehandlinger.

Det brukes kun eksklusive profesjonelle produkter,hovedsakelig fra Pevonia Botanica – verdens ledende hud og spa serie. Vi har også kjente og velrenommerte Dermalogica. Og vårt nye merke Elemis, med luksuriøse og holistiske behandlinger.

Vi har egne ansiktsbehandlinger og produkter for menn. Til gravide har vi skreddersydde behandlinger med Mama Mios prisbelønte serie. Samt hjemmeprodukter og flotte gavepakninger.

Med Ultratone biostimulator og Ultrabody dietten, kan du stramme opp og gå ned i vekt. En unik behandling som gir gode resultater.

Vi har hånd−og negleprodukter fra OPI, og lakkene ble i 2009 kåret til Norges beste neglelakk av Cosmopolitan Beauty Awards. Utrolig holdbare og flotte lakkfarger. Vi har Trondheims største utvalg!

Vi spesialiserer oss på bruder. Du får lagt full makeup også på prøvetimen, med hudpleiende mineralmakeup fra Jane Iredale. Sminken blir lagt av profesjonell Makeup artist.

Her på Glow har vi også flere alternativterapeuter; blant annet soneterapeuter og kinesiolog.Det finnes egne brosjyrer og prislister over disse behandlingene.

Vi har et godt utvalg av hud−og kroppspleieprodukter og makeup for salg. Vi har også gavepakninger og gavekort.

Soneterapi Refleksolog B. holder til på besøksadressen Hanskemakerbakken 3, 7018 Trondheim. Foretaket ble startet i 2006-07-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-08-30 og som et Enkeltpersonforetak. Soneterapi Refleksolog B. driver i bransjen "Soneterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Soneterapi Refleksolog B. på telefon 73 60 50 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.glowbodyandmind.no

Besøksadresse Hanskemakerbakken 3, 7018 Trondheim
Postadresse Oskar Braatens veg 1 A, 7024 Trondheim
 
Epost
bkjevik@broadpark.no
Telefon
(+47) 73 60 50 40
Mobiltelefon
(+47) 922 00 578

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies