IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Søndre Land Kommune Administrasjon

Vis i kart
61 12 64 00
epost@sondre-land.kommune.no www.sondre-land.kommune.no

Mer informasjon

Velkommen til Søndre Land Kommune!

Søndre Land har 6.000 innbyggere, og er en av fem kommuner som utgjør Gjøvikregionen med tilsammen 65.000 innbyggere. Kommunen ligger sentralt på Østlandet og har gode kommunikasjoner. Kommunesenteret Hov ligger 26 km sør for Dokka og 30 km vest for Gjøvik. Det er korte avstander, både til de andre mjøsbyene, til Gardermoen og til Oslo. Reisetiden til både Oslo og Gardermoen er ca halvannen time med bil.

Kommunen har et rikt frilufts- og kulturtilbud, hvorav frivillige lag og organisasjoner, skiløypenettet og den vakre naturen langs Randsfjorden bør fremheves. Kommunen står for et godt offentlig tjenestetilbud der spesielt tilbudet til barn og unge bør nevnes. I Søndre Land finner du barnehager som skaper gode barndomsminner og en grunnskole som er blandt de fremste i landet når det gjelder utvikling og pedagogisk innhold.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Søkeord for Søndre Land Kommune:

Oppland, Søndre Land, Hov, Kommune, Komunal, Rådhuset, Rådhus, Ordfører, Rådmann, Barnehage, Barnehager, Skole, Skoler, Utdanning, Barneskole, Grunnskole, Videregående Skole, Barnevern, Bibliotek, Helse, Kommunale Tjenester, Helsevesen, Kultur, Næring, Turisme, PP-tjenesten, Familie, Eldreomsorg, Offentlige Etater, Omsorg, Sosial, Bibliotek, Fritid

Søndre Land Kommune Administrasjon holder til på besøksadressen Hovsbakken 1, 2860 Hov. Foretaket ble startet i 1995-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-08-28 og som et Orgl. Søndre Land Kommune Administrasjon driver i bransjen "Offentlig administrasjon". Foretaket har 42 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Søndre Land Kommune Administrasjon på telefon 61 12 64 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sondre-land.kommune.no

Besøksadresse Hovsbakken 1, 2860 Hov
Postadresse Hovsbakken 1, 2860 Hov
 
Epost
epost@sondre-land.kommune.no
Telefon
(+47) 61 12 64 00
Telefaks
(+47) 61 12 64 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies