IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sometimes Pole Studio

Vis i kart
21 37 98 08
aleksandra@sometimes.no www.sometimes.no

Mer informasjon

Sometimes Pole Studio er Norges fremste studio for pole dance som kunst- og treningsform. I 2005 startet Lisa Gabrielsen med opplegg for jenteutdrikningslag under navnet Charlotte Sometimes. Stor etterspørsel gjorde at hun også begynte å holde jevnlige kurs i pole dance fra høsten 2007. Den økende interessen i pole dance kurs førte raskt til videre ekspansjon, og høsten 2008 endret vi navt til Sometimes Pole Studio og flyttet vi inn i lyse, flotte lokaler i Homansbyen (tidligere Krølle Kro). Idag er vi flere dyktige instruktører og tilbyr Pilates og Yoga i tillegg til Pole Dance.

Vi ønsker å skape et fristed der andre roller og forpliktelser blir lagt til side, og man kan vie sin tid og fokus på egen kropp og selvfølelse i trygge rammer og på egne premisser. Vårt ønske er å dele vår danseglede og erfaringer med andre jenter som ønsker å lære noe nytt, prøve en helt annerledes treningsform, og samtidig få muligheten til å utforske andre sider ved seg selv.

Navnet Sometimes henspiller på de mange ulike rollene vi fyller eller blir satt i gjennom bare én dag eller livet, det vi er og det vi gjør - som menneske og kvinner; være seg som datter, venninne, mor, stemor, kjæreste, sjef, student, sterk eller svak. Noen ganger er det bare deg og fokus på å mestre nye ting, bli modigere, sterkere, bevege seg, bryte grenser, nyte kroppen sin, og finne aksept i seg selv for hvem man er, der og da.

Gi deg selv en god opplevelse hos Sometimes Pole Studio!

Sometimes Pole Studio holder til på besøksadressen Grensen 9 B, 0159 Oslo. Foretaket ble startet i 2009-05-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-06-30 og som et Aksjeselskap. Sometimes Pole Studio driver i bransjen "Danseskoler". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Sometimes Pole Studio på telefon 21 37 98 08, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sometimes.no

Besøksadresse Grensen 9 B, 0159 Oslo
Postadresse Grensen 9 B, 0159 Oslo
 
Epost
aleksandra@sometimes.no
Telefon
(+47) 21 37 98 08

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies