IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Soma Nordic AS

Vis i kart
69 23 27 70
info@soma.no www.soma.no

Mer informasjon

Soma Nordic AS ble stiftet i 1997, og har siden den gang opparbeidet seg et solid renommè i helsekostbransjen. Vi er medlem av Bransjerådet for Naturmidler, og forsyner samtlige av landets ca. 500 helsekostbutikker via  Økogrossisten og Validus. I tillegg brukes og selges produktene våre av mange behandlere og terapeuter rundt om i landet.

Vi ønsker påvirke folks livskvalitet med gode helsekostprodukter. Vår definisjon av et godt produkt er at det kommer fra naturlige, organiske kilder, har en optimal effekt innen sitt virkeområde og at produktet fremstilles etter de strengeste sertifiseringsforskrifter (som f.eks GMP - Good Manufacturing Practise).

I tillegg til topp produktkvalitet, vil du også kjenne oss igjen på vårt informasjonsmateriale. Vi har fokus på å utgi pedagogisk og lettfattelig informasjon, som setter det enkelte produkt inn i en helhetlig helsemessig sammenheng. Kvalitet på produkt og informasjon har gått hånd i hånd hos oss, og er utvilsomt årsaken til at vi i dag har tusenvis av trofaste kunder. 

Soma Nordic AS holder til i trivelige lokaler utenfor Moss, og har 6 medarbeidere

Soma Nordic AS holder til på besøksadressen Vanemveien 25, 1599 Moss. Foretaket ble startet i 1997-11-06 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-12-18 og som et Aksjeselskap. Soma Nordic AS driver i bransjen "Helsekost - Engros". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Soma Nordic AS på telefon 69 23 27 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.soma.no

Besøksadresse Vanemveien 25, 1599 Moss
Postadresse Vanemveien 25, 1599 Moss
 
Epost
info@soma.no
Telefon
(+47) 69 23 27 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies