IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Solvang Camping

901 18 302

Åpningstider ( i dag: mai - september )

Mandag
mai - september
Tirsdag
mai - september
Onsdag
mai - september
Torsdag
mai - september
Fredag
mai - september
Lørdag
mai - september
Søndag
mai - september
post@solvang-camping.com solvang-camping.no

Mer informasjon

Solvang Camping ligger i Møre og Romsdal, i Eidsdal, 9 kilometer fra Geiranger og er en del av Norddal Kommune. Campingplassen vår ligger sentralt ved RV63, “The Golden Route”, mellom Geiranger og Trollstigen.

Solvang Camping ligger midt i et område som ble en del av Unesco’s verdensarvliste i året 2005. Fra vår campingplass er det nydelig utsikt utover området og fjellene rundt oss

Aktiviteter

For fiske-elskere finnest forskjellige muligheter. Eidsvatnet (200 meter fra campingen), Elva (på andre siden av veien), diverse innsjøer (kombinasjon av eventuellt fjelltur og fisketur) og fjordene selvfølgelig. For å fiske i innsjøene, trenger du et fiskekort, men det er ikke nødvendig på fjorden. For å få tak i fiskekort, er det bare å spørre oss.

Til fotturister er det også mange muligheter både til barn, mindre trente og godt trente turvandrere. Der er mange forskjellige fotturer som starter fra campingplassen vår, og endå flere ikke så langt fra campingen. Vi organiserer også guidet fotturer. På lørdager eller søndager kan eieren (Jos) bli med deg. Disse fotturer er kun på avtale og er gratis, selvfølgelig.

Kontaktinformasjon

solvang-camping.no

 
Epost
post@solvang-camping.com
Telefon
(+47) 901 18 302

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies