IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sollu AS

Vis i kart
32 27 62 60
drammen@interrevisjon.no www.bdo.no

Mer informasjon

Inter Revisjon Drammen AS er revisjonsfirma med mer enn 12 års erfaring innen revisjon. Selskapet ble stiftet som Revisorforum AS uten noen kjedetilknytning, men gikk i 1997 inn i Inter Revisjon Norge AS.

Inter Revisjon Norge er en av de store revisjonskjedene i Norge når det gjelder antall kontorer og kunder. Ved å være medlem av Inter Revisjon Norge sikres kundene et omfattende nettverk som Inter Revisjon Drammen kan bruke ved alle mulige behov, enten det er revisjon, rådgivning, skatt eller andre juridiske spørsmål.

Inter Revisjon Drammen ønsker å være best på små og mellomstore kunder, og ønsker i utgangspunktet ikke store (børsnoterte) selskaper. Vi vet hvor “skoen trykker”, og kan derfor være en aktiv samtalepartner i alle relevante spørsmål.

Vi holder til sentralt i Drammen med kort reiseavstand til Oslo og Vestfold. Våre kunder består av et betydelig antall små og mellomstore bedrifter lokalisert i Drammens-området, Oslo-området og deler av Vestfold.

Med våre 11 medarbeidere er vi et passe stort revisjonsfirma. Vår flate organisasjon sikrer rask og fleksibel kontakt, når kunden måtte ønske det. Våre medarbeidere innehar mange års erfaring innenfor revisjon og rådgivning, og har kompetanse fra de fleste bransjer og organisasjonsformer.

Kontaktinformasjon

www.bdo.no

Besøksadresse Kniveveien 31, 3036 Drammen
Postadresse Kniveveien 31, 3036 Drammen
 
Epost
drammen@interrevisjon.no
Telefon
(+47) 32 27 62 60
Telefaks
(+47) 32 27 62 61

Last ned visittkort
Del av BDO Oslo
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies