IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS

Alt innen båtbygging!

Vis i kart
471 52 272
post@sollerud.com sollerud.com

Mer informasjon

Båtbyggeri

Sollerud Båtbyggeri & Slipp har bred faglig kompetanse og lang erfaring innen all type båtbygging. Dette gjelder nybygg av båt, båtrestaurering og båtreparasjoner i både tre og kompositt/plast. Alle type oppdrag innen båtbygging er interessante, ta kontakt for en uforpliktende prat.

Nybygg av båt

Båtbyggeriet vårt bygger alt av båter i klink, kravell, stripplanking, kaldbaking og alt innen moderne komposittbåtbygging i glassfiber, karbon eller kevlar.

Båtrestaurering

Vi har flere omfattende restaureringsprosjekter av båt bak oss. Dette dreier seg ofte om eldre båter i dårlig stand som trenger hjelp av fagfolk for å føres tilbake til fordums prakt. Klassiske meterbåter, Runaboats, Plattgattere, snekker, Oselvere, Skøyter, havseilere og andre klassiske gamle båter vil alle kunne få nytt liv og en lang fremtid etter en restaurering.

Reparasjon/skader

Her kan vi hjelpe til med det meste. Grunnstøting, råte i tredekk, nate om teakdekk, rigghavari, kollisjonsskader, grunnstøting, generellt manglende vedlikehold og slitasje av båt, råte i treoverbygg, bytte av slitedeler, bytte gjennomføringer i skrog, og annet vil være typiske reparasjonsjobber vi påtar oss. Dette gjelder både båter i plast og tre.

Kompositt

Vi lager formverktøy og bygger nye deler i kompositt til båtindustri og andre. Vi reparerer knekte karbonmaster, baugspryd, bommer, ror, senkekjøler og ratt, noe som stort sett blir billigere enn å kjøpe nytt.

Modellsnekker

Båtbyggeriet har en meget dyktig modellsnekker som tar alt av støpemodellering fra demontering og skissestadie til ferdig støpt og maskinert del ferdig montert. Han har tidligere gjort jobber på båt med støtte fra Riksantikvaren og kan vise til livslang erfaring på feltet.

Skipssmed

Sollerud Båtbyggeri & Slipp har et nært samarbeid med Norges eneste skipssmed, Gustav Sletsjøe. Smeden tar det meste av oppdrag i jern, stål, syrefastA4 og rustfritt – i og utenfor båtverdenen. Gustav er glad i utfordringer, ingenting er umulig!

Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS holder til på besøksadressen Drammensveien 290, 0283 Oslo. Foretaket ble startet i 2011-05-03 og som et Aksjeselskap. Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS driver i bransjene "Båt" og "Båtverksteder". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS på telefon 471 52 272, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

sollerud.com

Besøksadresse Drammensveien 290, 0283 Oslo
Postadresse Drammensveien 290, 0283 Oslo
 
Epost
post@sollerud.com
Telefon
(+47) 471 52 272
Mobiltelefon
(+47) 971 75 105

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies