IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Solid Services AS

Vis i kart
55 55 70 55
gw.bergen@idscandinavia.com www.solidservices.no

Mer informasjon

Vi leverer høyt kvalifiserte konsulenter som innehar en rekke sertifiseringer. Vi har stor fokus på kompetanseheving hos våre medarbeidere, og for oss er dette et av våre sterkeste konkurransefortrinn. Våre konsulenter har erfaring fra en rekke områder, og vi leverer spesialister innen følgende områder: Prosjektledelse / Rådgiving ITIL / Service Management Infrastrukturkonsulenter Virtualiseringseksperter OS kompetanse Standard applikasjonskompetanse Utviklerkompetanse

Vi har en innbitt tro på at mennesker som gis ansvar yter mer enn dem som dikteres arbeidsoppgaver ned til minste detalj. Vår lange erfaring fra konsulentbransjen har vist oss viktigheten av å sette mennesket i fokus, og hvor viktig det er å bidra til at trivselen blant medarbeidere holdes på et høyt nivå, samtidig som den overordnede strategien bibeholdes og etterleves.Ta kontakt for mer informasjon om vår konsulentstab.

Solid Services AS holder til på besøksadressen Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg. Foretaket ble startet i 2000-06-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-06-27 og som et Aksjeselskap. Solid Services AS driver i bransjen "Agentur og Engroshandel". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Solid Services AS på telefon 55 55 70 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.solidservices.no

Besøksadresse Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg
Postadresse Postboks 63 Laksevåg, 5847 Bergen
 
Epost
gw.bergen@idscandinavia.com
Telefon
(+47) 55 55 70 55
Telefaks
(+47) 85 02 82 08

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies