IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Solheims Import

Hele familiens handlested

Vis i kart
72 86 62 08
gryko@online.no www.solheimsimport.no

Mer informasjon

Velkommen til Solheims Import

Solheim’s Import ble etablert høsten 2000. og har siden starten utviklet seg med en del større kompetanse innen salg og markedsføring. Solheim’s Import består av 3 avdelinger.

Avdeling 1: Produkter rettet mot barnehager, Sfo, kommuner o.l. Avdeling 2: Konsulenttjenester for og imot bedrifter og private, samt salg av sikkerhetsprodukter. Avdeling 3: Nettbutikk, hele familiens handlested.

Vår spede begynnelse startet med import av vår populære bamsestol (Teddy Potty Chear), og i løpet av de siste 7 - 9 årene har vi utviklet oss til en komplett nettbutikk for hele familien.

Vi leverer også produkter til produkter til barnehager, SFO, kommuner osv.

Solheims’s Import er leverandør av sikkerhetsprodukter, kontorartikler, arbeidsklær stiger/stillaser og kjemikaler til næringslivet i Norge.

Har du produkter som du mener egner seg til telemarketing/messer/stand, eller om du ønsker å bruke oss som forhandler/agent for deres produkter. Ikke nøl ta kontakt.

Solheims Import holder til på besøksadressen Nordabakken 7, 7350 Buvika. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-09-22 og som et Enkeltpersonforetak. Solheims Import driver i bransjene "Arbeidsklær", "Detaljvarer" og "Øvrig postordre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Solheims Import på telefon 72 86 62 08, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.solheimsimport.no

Besøksadresse Nordabakken 7, 7350 Buvika
Postadresse Nordabakken 7, 7350 Buvika
 
Epost
gryko@online.no
Telefon
(+47) 72 86 62 08
Telefaks
(+47) 72 86 62 07

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies