IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sol'siden Coaching

Sol'siden Coaching holder til i Solheimveien 11 4817 His i Arendal. Aust Agder fylke
Coach og eier Solveig Lohne Ørum
Visjon: Min lykke er å se deg Lykkelig
”Mitt ønske er at du skal finne veien til solsiden i ditt liv”
Facebook: Solveig Lohne Ørum.
Skype: solveig.l.orum
Instagram: @solsidencoaching

Vis i kart
928 54 855

Åpningstider ( i dag: stengt )

Mandag
12.00-20.00
Tirsdag
09.00-1600
Onsdag
09.00-16.00
Torsdag
12.00-20.00
Fredag
09.00-16.00
Lørdag
stengt
Søndag
stengt
sl-orum@online.no solsidencoaching.no

Mer informasjon

Velkommen

CAN - coaching filosofi
CAN står for en coachform som anerkjenner fokuspersonen som eksperten i hans/hennes liv, og arbeider ut fra et grunnsyn om at alle fokuspersoner er kreative, ressurssterke og hele.
Av dette følger at det er coachens ansvar å:
• Finne frem til, klargjøre og slutte seg til hva fokuspersonen ønsker å oppnå
• Oppmuntre fokuspersonen til egne oppdagelser/selvinnsikt
• Nå frem til løsninger og strategier initiert av fokuspersonen
• Holde fokuspersonen ansvarlig

Hvem:
Du kan være ung, voksen, eldre, ja kort sagt hvilken alder som helst, bare du selv ønsker å komme deg videre i livet.
Viktig for meg at du ser at du er den viktigste i DITT liv.
Det er mitt hjerte nærmest å finne deg som ønsker å leve som kristen og som vil leve ut kristenlivet på tross av utfordringer og omstendigheter.

Hvor:
Jeg har kontor i Solheimveien på His. Dersom det finnes annet egnet sted møter jeg deg der. Det må være mulig å finne ro og fokus for deg som hovedpersonen. Jeg bruker også skype, telefon og naturen (medvandrer på livets landevei).

Hvorfor:
Her i mitt område, Aust Agder fylke er jeg, per dags dato, den eneste godkjente CAN Coach. Jeg ønsker å se en forvandling i blant andre, kristne miljøer. Skape fremdrift og få frem det beste i hver enkelt.
Forvandling i livet er nødvendig for å skape noe nytt. Fordi ditt liv har en hensikt. Denne hensikten skal komme frem og bli åpenbar for deg.

Hvordan:
Jeg vil nå ut til ditt område ved hjelp av direkte kontakt via din bedrift, menighets leder, min hjemmeside, facebook og best av alt via gode reklamasjoner, anbefalinger fra kunder. En coach skal stille spørsmål, og eller bruke metoder i samtalen med deg som fokusperson.
Du har det beste svar og løsningen for ditt liv. Denne prosessen vil sette deg i stand til å oppdage dine drømmer, ditt potensial og sette deg nye mål som er mulige og NÅ.

CAN - definisjon på coaching
Profesjonell coaching er et pågående profesjonelt samarbeid som hjelper mennesker til å skape ekstraordinære resultater i sine liv, karrierer, bedrifter eller organisasjoner.
Coachingprosessen har som målsetting å fremme selvinnsikt, prestasjonsforbedring og økt livskvalitet hos fokuspersonen.
I hver coachingsamtale velger fokuspersonen hva som skal fokuseres i samtalen, mens coachen lytter og bidrar med observasjoner og spørsmål. Interaksjonen skaper klarhet og hjelper fokuspersonen til handling.
Ved å bevisstgjøre fokuspersonens fokus rundt ulike valgmuligheter, bidrar coaching til at fokuspersonen kommer et skritt videre.
Coaching konsentrerer seg om hvor fokuspersonen er akkurat nå og hva de er villige til å gjøre for å komme dit de ønsker å være i fremtiden.
CANCoacher forstår at resultatet er avhengig av fokuspersonens intensjoner, valg og handlinger, støttet av coachens anstrengelse og bruk av coachingprosessen.

CAN - standard for etisk atferd

Maruku could not parse this XML/HTML: 
<i>Profesjonell oppførsel i sin alminnelighet
Som coach: <br />

1. Jeg vil oppføre meg slik at det gir et positivt bilde av coaching som profesjon, og jeg vil avstå fra å involvere meg i opptreden eller komme med uttalelser som kan innvirke negativt på allmennhetens forståelse eller aksept for coaching som profesjon.
2. Jeg vil ikke med viten og vilje komme med uttalelser til pressen som er usanne eller villedende, eller fremsette feilaktige krav i skriftlige fremstillinger om er relatert til coaching profesjonen.
3. Jeg vil respektere ulike tilnærmingsmetoder til coaching. Jeg vil respektere bidrag fra andre og ikke oppgi dem som mine egne.
4. Jeg vil være oppmerksom på alle forhold som potensielt kan lede til misbruk av min innflytelse i det jeg forstår og erkjenner coachingens natur og måten den kan ha effekt på andres liv.
5. Jeg vil til enhver tid etterstrebe og gjenkjenne personlige forhold som kan forårsake skade, konflikt eller forstyrre min utøvelse av coaching eller mine profesjonelle relasjoner. Når fakta eller omstendigheter gjør det nødvendig, vil jeg umiddelbart søke profesjonell assistanse og avgjøre hva som skal gjøres, inkludert om det er nødvendig å utsette eller avslutte min(e) coachrelasjon(er).
6. Som trener eller veileder for nåværende eller potensielle coacher, vil jeg i alle trenings- og rådgivnings situasjoner oppføre meg i samsvar med CAN sine Etiske Standarder.
7. Jeg vil opprette, lagre, vedlikeholde og avhende nøyaktige nedtegnelser av arbeid utført i relasjon til coachpraksisen på en måte som ivaretar konfidensialitet og samsvarer med relevante lover.
8. Jeg vil kun bruke CAN sine medlemmers kontaktinformasjon (e-postadresser, telefon nummer etc) på en måte som er godkjent av CAN.

Profesjonell oppførsel overfor fokuspersoner

9. Jeg vil være ansvarlig for å sette klare, korrekte grenser i tråd med landets kultur med hensyn til hvilken form for fysisk kontakt jeg måtte ha med fokuspersoner.
10. Jeg vil ikke involvere meg seksuelt med noen av mine fokuspersoner.
11. Jeg vil sette opp klare avtaler med mine fokuspersoner, og vil respektere de avtaler som jeg inngår i forbindelse med profesjonelle coachingrelasjon(er).
12. Jeg vil forsikre meg om at fokuspersonen i forkant av, eller i den første samtalen, forstår hva coaching er, reglene for konfidensialitet, økonomiske og andre betingelser i coachingavtalen.
13. Jeg vil være nøyaktig i beskrivelse av mine kvalifikasjoner, ekspertise og erfaring som coach
14. Jeg vil ikke med hensikt villede eller lage falske forhåpninger om hva fokuspersonen vil kunne forvente seg av coachprosessen eller fra meg som sin coach.
15. Jeg vil ikke gi mine eksisterende eller potensielle fokuspersoner informasjon eller råd som jeg vet eller tror er villedende.
16. Jeg vil ikke mot bedre viten utnytte noen side av coach/fokusperson relasjonen til min personlige, profesjonelle eller økonomiske fordel.
17. Jeg vil respektere fokuspersonens rett til å avslutte coachingen på ethvert tidspunkt gjennom prosessen. Jeg vil være spesielt oppmerksom på om fokuspersonen ikke lenger har nytte av vår coach relasjon.
18. Dersom jeg tror at fokuspersonen er bedre tjent med en annen coach, eller av en annen ressurs, vil jeg oppmuntre fokuspersonen til å foreta endringen.
19. Jeg vil foreslå at fokuspersonen søker bistand fra andre profesjonelle når det synes passende eller nødvendig.
20. Jeg vil ta alle de nødvendige skritt for å informere de rette myndigheter dersom en kunde avslører hensikter om å skade seg selv eller andre.

Konfidensialitet
21. Jeg vil respektere konfidensialiteten i fokuspersonens opplysninger, med unntak av det fokuspersonen gir tillatelse til, eller som loven krever.
22. Jeg vil innhente tillatelse fra mine fokuspersoner før jeg oppgir deres navn som fokuspersoner eller referanser – eller noen annen kundeidentifiserende informasjon.
23. Jeg vil innhente tillatelse fra fokuspersonen før jeg oppgir informasjon til en annen person som betaler meg.

Interessekonflikter
24. Jeg vil søke å unngå interessekonflikter mellom mine og fokuspersonens interesser.
25. I tilfelle av en interessekonflikt, eller en potensiell sådan, skulle oppstå, vil jeg åpent drøfte dette uttømmende med fokuspersonen med hensyn til hvordan dette skal håndteres på en måte som best tjener fokuspersonen.
26. Jeg vil opplyse min kunde om enhver forventet kompensasjon fra tredjepart som jeg måtte motta for henvisning av denne fokuspersonen.
27. Jeg vil kun inngå byttehandler av coachingtjenester for andre tjenester, varer eller annen ikke-økonomisk ytelse, når dette ikke skader coachrelasjonen.

CAN - etiske løfte
Som CANCoach, erkjenner jeg mine etiske forpliktelser overfor fokuspersonen, coachkollegaer samt allmennheten generelt.
Jeg avgir løfte om å overholde CAN sine Etiske standarder, behandle mennesker med verdighet som selvstendige, uavhengige og likeverdige individer, og til å modellere disse standarder for alle jeg coacher.
Dersom jeg bryter dette etiske løfte eller noen andre av CAN sine Etiske standarder, er jeg inneforstått med at CAN på eget initiativ, kan stille meg til ansvar for dette.
Jeg er videre inneforstått med at mitt ansvar overfor CAN for løftebruddet, kan resultere i tap av mitt medlemskap i CAN og dermed også min CANC - godkjennelse.

Sol'siden Coaching

holder til på besøksadressen Solheimveien 11, 4817 His. Foretaket ble startet i 2013-10-17 og som et Enkeltpersonforetak. Sol'siden Coaching driver i bransjen "Coaching og ledelse". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sol'siden Coaching på telefon 928 54 855, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

solsidencoaching.no

Besøksadresse Solheimveien 11, 4817 His
Postadresse Solheimveien 11, 4817 His
 
Epost
sl-orum@online.no
Telefon
(+47) 928 54 855
Mobiltelefon
(+47) 928 54 855

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies