IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sol & Frisørservice

sol & frisørservice - frisørutstyr trondheim

Vis i kart
901 30 672
sol3@online.no www.sologfrisorservice.no

Mer informasjon

Velkommen til Sol & Frisørservice

Sol og Frisørsaervice er et service verksted for Frisør salonger og vi driver også innen sol bransjen. Vi utfører service og reperasjoner for Wella - Herman Lepsøe A.S . Swartskop / Rubicon og Mitra på det meste av utstyr. Vi har også eget slipe verksted for frisørsakser som vi har drevet på med i 5 år. Våre kunder kommer fra hele Norge.

Reparasjon av frisørutstyr : Hearmaster, Climason,Tørrere,Wellapor,Klippemaskiner.Fønere og Stoler Salg av nytt og brukt Frisørutstyr  Salg av Klippemaskiner og Fønere.   Ermila / Wahl Sliping av sakser Utleie og utplassering av solsenger Salg av nye og brukte solarier Rør- og solariumsrekvisita Solprodukter

Se vår hjemmeside for mer informasjon!

Sol & Frisørservice holder til på besøksadressen Mellomila 37, 7018 Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-05-19 og som et Enkeltpersonforetak. Sol & Frisørservice driver i bransjene "Frisørutstyr", "Solarier - Utleie" og "Solarier forhandler". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sol & Frisørservice på telefon 901 30 672, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sologfrisorservice.no

Besøksadresse Mellomila 37, 7018 Trondheim
Postadresse Mellomila 37, 7018 Trondheim
 
Epost
sol3@online.no
Telefon
(+47) 901 30 672

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies