IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Softworks AS

Vis i kart
66 90 49 22
sissel@softworks.no www.softworks.no

Mer informasjon

Softworks AS er forhandler av høykvalitets, vitenskapelig dokumenterte kosttilskudd.

Norge har strenge regler for hva vi får lov til å selge og kjøpe.

Vi kan hjelpe deg med å få tak i det meste på lovlig måte; rød, gjæret ris mot høyt kolestrol, glucosamin mot vonde ledd, samt preparater som hjelper mot astma, allergi, stress, menstruasjonsplager, dårlig sirkulasjon, dårlig leverfunksjon og mye mer.

Daglig leder i SoftWorks AS er styremedlem i organisasjonen Fritt Helsevalg.

Vi har tilbud om antioksidantmåling og pengene-tilbake-garanti hvis lovede resultater ikke inntreffer.

SoftWorks AS er forhandler av hudpleieprodukter av høy kvalitet, uten skadelige fyllstoffer. Vi har mulighet for å analysere din hud (digitalt bilde), og gir gode råd.

Vi er også forhandler av det berømte rynkestrykejernet (p.nr. 3611/ 0265), og vi tilbyr gratis demo (Oslo/Kongsberg og omegn).

Med rynkestrykejernet kan du forsinke aldring av hud i ansiktet, få bukt med cellulitter, bedre sirkulasjon og stimulere til økt hårvekst hvis du begynner å bli tynn i håret.

SoftWorks AS tilbyr trygg, livslang, digital lagring av bilder og film.

  Alle får 5 GB gratis lagring! Gamle filmer, videoer, bilder, lysbilder og negativer kan man få scannet profesjonelt.

Dette er fremtidens måte å lagre personlige minner, på samme måten som Nasjonalbiblioteket digitaliserer og tar vare på Norges historie.

Vi holder kurs og kan også komme hjem til deg (Oslo/Kongsberg og omegn). VHS har en levetid på ca.20 år og CDer to til fem år.

Er det på tide å gjøre en dugnad for å ta vare på minnene for fremtiden? Du får tilgang til alle minnene dine hvorenn du er i verden.

SoftWorks AS kan gi deg gode råd om stråling og måling av elektrognetiske felter (EMF) i bolig eller på arbeidsplass.

Daglig leder i SoftWorks AS er også leder i Foreningen for el-overfølsomme, fagansvarlig for EMF i Miljøvernforbundet og deltager i arbeidsgruppe nedsatt av Helse- og Omsorgsdepartementet.

Softworks AS holder til på besøksadressen Fjelkensvingen 10, 1395 Hvalstad. Foretaket ble startet i 2001-04-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-06-27 og som et Aksjeselskap. Softworks AS driver i bransjen "Konsulenttjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Softworks AS på telefon 66 90 49 22, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.softworks.no

Besøksadresse Fjelkensvingen 10, 1395 Hvalstad
Postadresse Fjelkensvingen 10, 1395 Hvalstad
 
Epost
sissel@softworks.no
Telefon
(+47) 66 90 49 22
Mobiltelefon
(+47) 920 85 870

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies