IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Snekkerteam Da
Vis i kart
906 47 337
post@snekker-team.no www.snekker-team.no/

Mer informasjon

Har du en drøm for boligen din så ta kontakt med oss før du går i gang. Det er utrolig hvor mye penger som kan spares på god planlegging.

Vi i Snekker-team tilbyr deg en totalpakke på dette som gjør at du ikke bare sparer penger men også frustrasjoner og får full kontroll over prosjektet sammen med oss. Dette er en del av det vi gjør for deg som kunde:

Planlegging/Prosjektering Tegner ut forslagene i henhold til dine ønsker og behov Skriver alle offentlige søknader som må til for at det du drømmer om skal bli godkjent Nært samarbeid med snekkere, vi tar dem tidlig inn i planleggingsprosessen slik at vi er helt sikker på at prosjektet ditt blir gjort på både den beste og prisoptimale måten Samordning av underleverandører:

Vi følger opp alle underleverandører slik at de er klar både med nødvendig utstyr og ledig tid når prosjektet ditt trenger dem. Det skal ikke stoppes opp fordi men mangeler utstyr, materiale eller folk. Med god prosjektledelse så unngår du unødvendig venting og irritasjon. Vi har knyttet til oss mange leverandører innenfor byggebransjen.

Når du skal realisere byggedrømmen om det nå er en garasje, drømmen om vinterhagen, nytt kjøkken eller renovering av hytter eller hus. Vi prosjekterer både små og store drømmer. Og vi jobber tett opp i mot deg.

Hos oss er det prosjektleder Tor Martin Nilsen som planlegger og prosjekterer.

Kontaktinformasjon

www.snekker-team.no/

Besøksadresse Granfaret 7, 2330 Vallset
Postadresse Granfaret 7, 2330 Vallset
 
Epost
post@snekker-team.no
Telefon
(+47) 906 47 337

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies