IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Snekker Firma - DLS Din Lokale Snekker i Hammerfest

Vis i kart
967 27 065
k.torczylo@gmail.com http://dinlokalesnekker.no/

Mer informasjon

a vi startet virksomheten vår, skjønte vi at noen klienter var litt betenkte. Men så snart vi hadde fullført våre første prosjekter

I de fleste tilfeller setter klientene våre pris på hvor raskt vi fullfører alt arbeidet, og hvor omhyggelige og pålitelige vi er. Hvilke andre fordeler ved teamet vårt verdsetter de?

Høye faglige kvalifikasjoner – vi ansetter kun folk som er toppkvalifiserte, med utdannelse innen bygg og med lang faglig erfaring. Dette gjør oss i stand til å love raskere arbeidshastighet og lavere risiko for mulige feil.

Internasjonal erfaring – vi har allerede arbeidet i mange land der vi har gjennomført krevende prosjekter under mange forskjellige forhold. Nå kan vi høste fruktene av dette. Det er svært vanskelig å overraske oss med noe uventet. Mens andre holder på med å analysere problemet, kan vi allerede tilby en løsning.

Aktivitet i det lokale markedet – vi er et lite firma som driver lokalt. Dette viser seg å være en effektiv løsning. Vi kan tilby konkurransedyktige priser, fordi det ikke er noe behov for finansiering av agentkontorer eller bilpark. Det er helt klart at å velge et lite firma er det beste og rimeligste alternativet.

Kontaktinformasjon

http://dinlokalesnekker.no/

Besøksadresse Idrettsveien 3, 9600 Hammerfest
 
Epost
k.torczylo@gmail.com
Telefon
(+47) 967 27 065
Mobiltelefon
(+47) 967 27 065

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies