IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Sms Arkitekter AS
Vis i kart
417 57 020
sms@sms-as.no www.sms-as.no

Mer informasjon

Velkommen til Sms Arkitekter AS

SMS arkitekter AS ble stiftet i 01.12.92. Kontoret markerer seg i dag som det største i Kristiansand, med 11 ansatte medarbeidere.

Allsidighet preger sms arkitekters merittliste. Utførte prosjekter omfatter bl.a. større utredninger og reguleringsplaner, komplekse anlegg innen helse- og omsorg, tidstypiske bolig og kontorbygg, skole og barnehage, forretning og industri samt oppgaver som interiør og rehabilitering. Med forankring i lokal og nordisk tradisjon, ønsker vi å svare på hver oppgave med vår tids uttrykk.

Mangfoldig kunnskap og evne styrker kontorets samlede kapasitet. Et godt internt miljø og evner til samarbeid gjør oss i stand til å møte utfordringen i hver oppgave og dens premisser. Tett kommunikasjon med byggherre og brukere er avgjørende for et identitetsskapende resultat. sms arkitekter har som mål å fungere som en pålitelig samarbeidspartner for rådgivere og entreprenører, og praktiserer arbeidsmetoder som fremmer og inspirerer til et godt resultat.

Etterutdanning, studiereiser og utstrakt konkurransevirksomhet inspirerer oss til konstant kreativ utvikling, og vi søker etter nye svar. Ved stadig å hevde seg i arkitektkonkurranser med deltagelse fra inn- og utland, befester sms arkitekter sin posisjon som et av landsdelens mest anerkjente og profilerte arkitektkontor

Ta kontakt eller besøk hjemmesiden

Sms Arkitekter AS

holder til på besøksadressen Vestre Strandgate 42, 4612 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 1992-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-03-22 og som et Aksjeselskap. Sms Arkitekter AS driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sms Arkitekter AS på telefon 417 57 020, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.sms-as.no

Besøksadresse Vestre Strandgate 42, 4612 Kristiansand S
Postadresse Vestre Strandgate 42, 4612 Kristiansand S
 
Epost
sms@sms-as.no
Telefon
(+47) 417 57 020
Mobiltelefon
(+47) 901 18 069
Telefaks
(+47) 38 02 90 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies