IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Smøla Hagesenter AS

Vis i kart
71 54 04 48
smolahagesenter@gmail.com smolahagesenter.blogspot.com

Mer informasjon

Berit har alltid hatt hage og blomster som sin store hobby og lidenskap. Utrulig nok (iallfall for Olav Inge) har hun hele tida sett på ugrasluking som rein rekreasjon, mens Olav Inge har vært “grovarbeideren” som har måttet sette ideene hennes ut i livet.. :-)

Berit har fagbrev som kokk, men fant etterhvert ut at hun ville gjøre mer ut av sin hobby og lidenskap. Hun har gått på flere kurs i: blomsterdekor, bukettbinding og sorgbinderi. Olav Inge er utdannet på Landbrukshøyskolen (nå Universitetet for Miljøvitenskap og Bioteknologi) på Ås. Han har 20 års fartstid som landbruksrådgiver med bakgrunn i jord, planter, gjødsling, grønnsaker, plantevern, drenering med mere.

I 2005 gjorde vi en gammel drøm til virkelighet, og satte opp et stort veksthus og opparbeidet et ute-område for stauder, busker og trær, i og rundt vår egen hage. Smøla Hagesenter ble åpnet i april 2005, og vi ble utrolig godt mottatt av alle. Før sesongen 2006 utvidet vi med ny butikk og langt større utvalg i hagesenteret, samt at ute-området for busker og trær ble utvidet, blant annet med en ny plast-tunnel for sommerblomstene. I 2007 ble det satt opp et stort partytelt, og i 2008 laga vi nytt pallelager for jord, gjødsel m.m.

Smøla Hagesenter AS holder til på besøksadressen Frostadheia, 6570 Smøla. Foretaket ble startet i 2013-01-03 og som et Aksjeselskap. Smøla Hagesenter AS driver i bransjene "Blomsterbutikker" og "Hagesenter". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Smøla Hagesenter AS på telefon 71 54 04 48, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

smolahagesenter.blogspot.com

Besøksadresse Frostadheia, 6570 Smøla
Postadresse Frostadheia, 6570 Smøla
 
Epost
smolahagesenter@gmail.com
Telefon
(+47) 71 54 04 48
Mobiltelefon
(+47) 958 63 437

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies