IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Smart Simulation AS

Vis i kart
480 13 335
david.aleksandersen@smartsimulation.no www.smartsimulation.no

Mer informasjon

Næringsklyngen NCE Smart Energy Markets har i flere år jobbet med å etablere et simulatorsenter. I januar 2014 ble selskapet Smart Simulation stiftet som et driftselskap for simulatorsenteret ved Remmen kunnskapspark i Halden.

Simulatorsenteret er et senter for visualisering, simulering og kreative presentasjoner. Gjennom bruk av det siste innen visualiseringsteknolgi har senteret som målsetning å være en katalysator og bidragsyter til utvikling av big data-visualiseringskonsepter som smarte energimarked og smarte byer (Smart Cities).

Smart Simulation har ett unikt tilbud for næringsliv, akademia og organisasjoner og skal bidra til nyskaping og forskning, samt å sørge for at presentasjoner av store datamengder er spennende og engasjerende.

Senteret skal benyttes av NCE Smart Energy Markets industri- og forskningspartnere i FoU-prosjekter innenfor blant annet Smart Grid og Big Data, og vil også kunne benyttes av organisasjoner og næringsliv til eventer, konferanser og kick-offs.

Smart Simulation AS holder til på besøksadressen Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden. Foretaket ble startet i 2014-01-22 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Smart Simulation AS på telefon 480 13 335, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.smartsimulation.no

Besøksadresse Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden
Postadresse Håkon Melbergs vei 16, 1783 Halden
 
Epost
david.aleksandersen@smartsimulation.no
Telefon
(+47) 480 13 335
Mobiltelefon
(+47) 911 86 067

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies