IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Smart og Moderne Marcin Polkowski

Smart og Moderne er totalleverandør av fibaro smarthus tjenester.

Vis i kart
post@smartogmodern.no smartogmoderne.no

Mer informasjon

Smart og Moderne er et selskap som tilbyr deg massevis av produkter for å forbedre din bekvemmelighet, design og sikkerhet i ditt hjem. Det er viktig for oss at kunden er fornøyd. Vi tilbyr FIBARO smarthus system, AVE og OBZOR moderne elektriske brytere og stikkontakter, IDL og FlorianLight belysning, INTERNEC Security Solutions, elektriske persienner, og mye mer. Smart og Moderne gir profesjonelle råd på alle byggestadier. Vi er pålitelige og har en individuell tilnærming til hver oppgave og funksjon. Ta en titt på våre tilbud!

Smart og Moderne Marcin Polkowski holder til på besøksadressen Bergstien 19A, 3016 Drammen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2015-11-11 og som et Enkeltpersonforetak. Smart og Moderne Marcin Polkowski driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Elektrikere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Smart og Moderne Marcin Polkowski ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

smartogmoderne.no

Besøksadresse Bergstien 19A, 3016 Drammen
Postadresse Bergstien 19A, 3016 Drammen
 
Epost
post@smartogmodern.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies