IO.NO

Fullversjon Nytt søk

SMART BEMANNING AS

Vis i kart
456 57 777
post@smartbemanning.no smartbemanning.no

Mer informasjon

Smart bemanning er et bemanningsbyrå som spesialiserer seg på utleie av helsepersonell. Vi har som mål å levere kvalitetspersonell til våre kunder og vi legger stor vekt på leveringsdyktighet og gode verdier.

​ Vi har et bredt spekter av helsepersonell tilgjengelig, inkludert sykepleiere, leger, helsefagarbeidere, pleieassistenter, vernepleiere, spesialsykepleiere og offshoresykepleiere. Alle våre ansatte har relevant utdanning og erfaring og vi sørger for at de har de nødvendige sertifiseringene og godkjennelsene.

Vi har et sterkt fokus på kvalitet og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Vi har et eget kvalitetssystem som sikrer at vi alltid leverer helsepersonell av høy kvalitet.

​ Vi er også opptatt av å være leveringsdyktige og vi sørger for at våre kunder alltid får den hjelpen de trenger, når de trenger det. Vi har et stort nettverk av helsepersonell, og vi kan derfor levere personell til både små og store oppdrag.

Våre verdier er viktige for oss og vi legger stor vekt på å være en ansvarlig og pålitelig samarbeidspartner. Vi er opptatt av å være åpne og ærlige i all vår kommunikasjon og vi jobber hardt for å bygge gode relasjoner med våre kunder.

Vi er stolte av å kunne tilby våre tjenester til helsevesenet og vi ser frem til å samarbeide med deg!

​ Hvis du ønsker informasjon om våre tjenester, eller ønsker å bli en av våre kunder eller medarbeidere, ta gjerne kontakt med oss i dag.

Kontaktinformasjon

smartbemanning.no

Besøksadresse Nøttveitvegen 75, 5238 Rådal
 
Epost
post@smartbemanning.no
Telefon
(+47) 456 57 777

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies