IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Smakfulle Rom AS
Vis i kart
400 01 508
booking@smakfullerom.no www.smakfullerom.no

Mer informasjon

Midt i mellom Oslo og Gardermoen, i et landlig og rolig miljø på en gård i full drift finner du Smakfulle Rom. Dette er et moderne kurs- og konferansehotell med alle fasiliteter og høy standard. Vi har også 15 smakfulle hotellrom med til sammen 22 sengeplasser, og plass til 135 personer i konferansesalen.

Vi kan også tilby ekslusive omgivelser for mindre grupper med møterom og egen stue, samt et chambre separe - en egen spisestue. Atmosfæren skal være lun og behagelig med fokus på personlig service og ekte matopplevelser. Stilen er rustikk, men moderne og med høy standard.

Et steinkast fra hotellet har vi bygget en av skandinavias største klatreparker, Sørum Aktivitetspark. Dette gir en unik mulighet for en dag fylt med både faglig innhold, men også fysisk aktivitet og samarbeid. Vi kan også tilby servering i lavvoen i parken for de som ønsker en anderledes atmosfæren rundt måltidet.

Tidligere landslagsskokk Lars-Erik Undrum sørger for de gode matopplevelsene hos oss. Han har mange års erfaring fra Pascal, Le Canard, Bagatelle m.m. Vi tilbyr alt fra supper, gryter og grillbuffè, til en 5-retters gourmetopplevelse.

Daglig leder Stine Kirkeby er også eier av gården. I tillegg er Hege Kvervavik markedsjef og Anne Henckel er restaurant- og bookingansvarlig. I klatreparken møter man daglig leder Øystein Haugen og park- og sikkerhetssjef Bjørn Sekkesæter.

Ta kontakt med oss på: booking@smakfullerom.no

Smakfulle Rom AS

holder til på besøksadressen Asakvegen 115, 1923 Sørum. Foretaket ble startet i 2015-02-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2015-03-02. Smakfulle Rom AS driver i bransjene "Catering", "Restauranter" og "Selskapslokaler". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Smakfulle Rom AS på telefon 400 01 508, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.smakfullerom.no

Besøksadresse Asakvegen 115, 1923 Sørum
Postadresse Asakvegen 115, 1923 Sørum
 
Epost
booking@smakfullerom.no
Telefon
(+47) 400 01 508

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies