IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Smak I Lom AS
Vis i kart
993 08 070
post@smakilom.no www.smakilom.no

Mer informasjon

Vi har funne fram til eit vidt spekter av leverandørar av småskala mat- og drikkevarer – fyrst og fremst frå Gudbrandsdalen, Sogn og Fjordane og Valdres og kan tilby eit godt utvalg av spekemat, fersk mat, ost, fisk, drikke, frukt, grønsaker og andre produkt. I tillegg til at dette er sunn, og stuttreist mat, vil du heilt sikkert finne mange, gode og kanskje ikkje så vanlege smakar som du vil setje pris på. Gudbrandsdalsmat er hovudleverandør til butikken.

Servering I vår servering kan vi by på lokale tradisjonsrettar og drikke frå småskala bryggeri i Gudbrandsdalen og Sogn og fjordane. Våre rettar blir serverert med lokalprodusert tilbehør som rømme, syltetøy, saft og brød. Du kan få servering inne i butikken eller ute på den flotte Prestfossen terasse.

I tillegg til mykje snadder i butikkhyllene, serverer vi eit utval av.

Lag og samlingar Våre lokaler er godt eigna for lag og samlingar av ymses slag. Vi legg til rette for trivlege stunder med servering av gode, lokale rettar. Ta kontakt dersom det er bruk for lokale til barnedåp, konfirmasjon, årsmøte eller andre slags arrangement.

Smak I Lom AS

holder til på besøksadressen Sognefjellsvegen 3, 2686 Lom. Foretaket ble startet i 2014-03-20 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 25 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Smak I Lom AS på telefon 993 08 070, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.smakilom.no

Besøksadresse Sognefjellsvegen 3, 2686 Lom
Postadresse v/o Ola Gjeilo Eggjavegen 19, 2686 Lom
 
Epost
post@smakilom.no
Telefon
(+47) 993 08 070

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies