IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Sl Interiør Og Kontor AS

Vis i kart
917 30 260
http://www.siko.no/

Mer informasjon

SL interiør & kontor as drives av interiørdesigner Sissel Lien. Hun har solid og bred erfaring innen kontor design, utstillingsdesign, møbeldesign og interiørdesign av offentlig miljø.

Vi har lang erfaring innenfor planlegging og gjennomføring av totalrehabilitering, ombygging, oppussing og møblering av næringslokaler og kontorer.

Etthvert prosjekt uformes i tråd med det enkelte firmaets ønske om profilering, og med personlig interesse og øye for detaljer i alle faser av arbeidet. Fra unnfangelse av en designidé via tegninger, prosjektledelse på byggeplassen, levering av inventar som bl.a kontormøbler, miljømøbler, kantine/restaurantmøbler, gardiner mm., helt til nøkkelferdig prosjekt. Som interiørdesignere er vi vant til å tilnærme oss alle prosjekter på en grundig og helhetlig måte, som omfatter alt fra design, planløsning, belysningsdesign, møbelvalg med vekt på ergonomi, møbeldesign, gulv og veggmaterialer, valg av tekstiler og gardiner og kunst og dekor.

Vår intensjon er å levere et helhetlig designmiljø tilpasset våre kunder og deres behov. Våre kunder skal oppleve å få alt på ett sted, med stor grad av fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Vi samarbeider direkte kontakt med oppdragsgiver eller med entrepenører og arkitekter.

Møbler og materialer vi foreslår er av beste kvalitet og design. Gjennom årene har vi etablert et bredt nettverk av dyktige og profesjonelle leverandører, entreprenører, håndverkere og konsulenter. Vi bruker også vår egen møbeldesign der det er ønskelig eller nødvendig for et helhetlig interiør design.

Sl Interiør Og Kontor AS holder til på besøksadressen Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen. Foretaket ble startet i 2006-10-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-10-29 og som et Aksjeselskap. Sl Interiør Og Kontor AS driver i bransjen "Kontormaskiner og kontorutstyr - Engros". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Sl Interiør Og Kontor AS på telefon 917 30 260 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.siko.no/

Besøksadresse Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen
Postadresse Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen
 
Telefon
(+47) 917 30 260

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies