IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skretting AS

Vis i kart
51 58 28 08
www.skretting.no

Mer informasjon

Fra forskerne i Skretting ARC til operatørene i fabrikkene og kundeveilederne som reiser ut til oppdrettsanleggene - Skretting kan fiskefôr og jobber kontinuerlig med å forbedre seg. Å være markedsleder er ikke en hvilepute, men en vandrepokal som vi må gjøre oss fortjent til igjen og igjen. Derfor har vi et eget forskningsselskap, produktutviklere som jobber utrettelig for å lage nye og bedre tilpassede fôr og veiledere som sørger for at kundene får mest mulig ut av det fôret de har kjøpt.

At "kunden vet best" er en velbrukt klisje, men sjelden stemmer den så godt som i oppdrettsnæringen. Det er oppdretteren som vet hvordan fisken skal se ut når den går til slakt, hvor stor den skal være, hvilken farge den skal ha osv. Fôrvalgene for å nå målet er mange. For å gjøre valgene enklere har Skretting en rekke verktøy med samlebetegnelsen Aktiv Kontroll.

I tillegg til produkter som holder det de lover er trygghet noe av det viktigste du får med fôr fra Skretting. Trygghet på at vi vet hvor råvarene i hver enkelt pellet kommer fra til enhver tid. Dette er kunnskap som blir viktigere og viktigere, ikke bare for oppdretterne selv, men også for deres kunder. Derfor har vi utviklet sporingsverktøyet Nutrace®.

Skretting AS holder til på besøksadressen Sjøhagen 15, 4016 Stavanger. Foretaket ble startet i 1899-01-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-02-02 og som et Aksjeselskap. Skretting AS driver i bransjene "Dyrefor - Produksjon" og "Fiskefor - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Skretting AS på telefon 51 58 28 08 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.skretting.no

Besøksadresse Sjøhagen 15, 4016 Stavanger
Postadresse Postboks 319, 4002 Stavanger
 
Telefon
(+47) 51 58 28 08
Telefaks
(+47) 51 58 57 68

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies