IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skjørten Musikkpedagogiske tjenester

Vis i kart
952 73 082
eldar@musikkpedagogikk.no www.musikkpedagogikk.no

Mer informasjon

Musikkpedagogikk.no er et ressurssted og læreverk for deg som underviser i musikk i grunnskolen. Nettstedet er i kontinuerlig utvikling og brukerne kan komme i dialog med både oss og hverandre.

Musikkpedagogikk.no er etablert og drives av Eldar Skjørten. I redaksjonen sitter også Jon Helge Sætre, Thor Neby og Kai Lennert Johansen. Nettstedet samarbeider bl.a. med Norsk Noteservice AS. Vi er åpne for samarbeid i flere retninger dersom det tjener nettstedets formål, profil og øvrige planer. Ta kontakt om du har forslag i den anledning. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO . Uautorisert videreføring eller kopiering av musikken er ulovlig.

Skjørten Musikkpedagogiske tjenester holder til på besøksadressen Thurmanns gate 13 A, 0461 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-07-14 og som et Enkeltpersonforetak. Skjørten Musikkpedagogiske tjenester driver i bransjene "Musikk" og "Øvrig undervisning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Skjørten Musikkpedagogiske tjenester på telefon 952 73 082, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.musikkpedagogikk.no

Besøksadresse Thurmanns gate 13 A, 0461 Oslo
Postadresse Thurmanns gate 13 A, 0461 Oslo
 
Epost
eldar@musikkpedagogikk.no
Telefon
(+47) 952 73 082
Mobiltelefon
(+47) 952 73 082

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies