IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skei Golfklubb

GOLF PÅ HØYT NIVÅ

416 35 416
info@skeigolf.no www.skeigolf.no

Mer informasjon

Skei Golfklubb sin 18-huls bane ligger ved foten av Skeikampen i naturskjønne omgivelser, og er en av Skandinavias høyest beliggende golfbane.

Mange mener at banen nå er blandt de aller vakreste i Norge. Banen er på ialt 70 par og den har en spillelengde på 4419 meter, hvorav 2691 er på den nye delen. Her har vi skapt en bane med særpreg. Fairwayene er lange og vannhindrene utspekulerte. Vegetasjonen har man tatt godt vare på, og med den storslåtte utsikten utover Gausdal og den søre delen av Gudbrandsalen, har banen blitt til en vakker naturpark. Signalhullet er på hull 15, der greenen ligger på en halvøy ute i et nyskapt vann. Gjennom banen sildrer små fjellbekker, og over disse er det lagt store steinheller så man kommer tørrskodd over. Utenfor banen beiter kyrne fra de lokale setrene og bak reiser Skeikampen seg stor og mektig.

Skeikampen byr i tillegg til golf på en rekke andre aktiviteter. Her finnes et av norges fineste tennisanlegg. Hvert år arrangeres det flere store turneringer, både internasjonalt og nasjonalt. Her finner man også et stor nettverk med turstier og sykkelveier. Det er et eldorado for terrengsyklister. Det arrangeres hvert år flere sykkelritt hvor de største er Bukkerittet og NM/NC i MTB Maraton.

Kontaktinformasjon

www.skeigolf.no

 
Epost
info@skeigolf.no
Telefon
(+47) 416 35 416
Mobiltelefon
(+47) 416 35 416

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies