IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skedsmo Western Club

413 29 527
tove.myrvang@vegvesen.no www.skedsmowesternclub.com

Mer informasjon

Skedsmo Western Club ble etablert i november 1998.

Linedance kursene ble i begynnelsen avholdt på The Roots Bar i Oslo (Gamle Route 66). I september 2001 ble kursene våre flyttet til Oppsal Samfunnshus i Oslo for en periode. Klubben begynte etterhvert å holde kurs på Roots (senere Baråtti) på Strømmen, før all aktiviteten i klubben ble flyttet dit i januar 2002. På slutten av 2003 følte vi at lokalene ble for små, så vi begynte å kikke litt rundt etter større lokaler. I januar 2004 flyttet vi derfor våre kurs til Folkets Hus på Strømmen. Her hadde vi våre kurs fram til lokalene skulle pusses opp, og vi fortsatte vår aktivitet på Folkets Hus i Lillestrøm. Da oppussingen var ferdig flyttet vi tilbake til flotte lokaler i Folkets Hus på Strømmen hvor vi pr. i dag har fire kurs hver tirsdag gjennom hele skoleåret.

Skedsmo deltok som første norske klubb i en internasjonal konkurranse under det svenske mesterskapet i 1999. Siden den gang har vi vært godt representert i ulike konkurranser, og har tatt med seg mange gode plasseringer både hjemme, og i utlandet. Klubben hadde deltakere i Norges første NM på Jessheim i 2001, og har hvert år etter hatt med deltakere. Siste store konkurranse var Worlds i Uppsala, Sverige 2006 hvor vi stilte med 20 deltakere.

Klubben har noen faste events som vi deltar på i løpet av året. Blant annet; Linedance festivalen på Gol som går av stabelen på Pers Hotell den siste helgen i oktober, og Heartline Dance på Ransäter i august. Videre har vi også våre egne litt mindre arrangementer, som sommeravsluttning i juni og årsfest i november. Mer historikk ser du også på bildene våre i bildearkivet.

Skedsmo Western Club er et sted for alle typer danseglade mennesker.

Kursene våre er på ulike nivåer, fra nybegynnere til de mer erfarne. Teknikkurs, grunnkurs, lett øvet og øvet. I tillegg har vi arrangert pardanskurs og barnekurs. Vi danser etter alle typer musikk; Country, Swing, Hip Hop, Funk, Vals og Latino, så her er det noe for enhver smak.

Kontaktinformasjon

www.skedsmowesternclub.com

Postadresse Postboks 146, 2001 Lillestrøm
 
Epost
tove.myrvang@vegvesen.no
Telefon
(+47) 413 29 527
Mobiltelefon
(+47) 909 69 733

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies