IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skauen Barnehage Sa

Vis i kart
22 65 34 63
http://www.skauen.barnehage.no/

Mer informasjon

Barnehagen vår ligger idyllisk til i nærhten av skog, badedam, slalombakke, akebakke, Årvoll gård, skøytebane, fotballbaner og store grønt områder. Barnehagen tilbyr to turdager i uka hvor barna er ute hele dagen. I Skauen møter du en barnehage som har barn i alderen 1-6 år. Barnehagen er åpen fra halv 8 til halv 5.

Vi er en ordinær barnehage, men med alle våre aktiviteter ligger vi tett opp til å være en: Aktivitetsbarnehage , Friluftslivbarnehage , Kulturbarnehage , Natur- og Miljøbarnehage , Flerspråklig barnehage , Musikkbarnehage og Kostholdsbarnehage.

Skauen barnehage er et sted der små og store har det trivelig og moro sammen. Et sted der respekt for hverandre og frihet til å ta egne valg står sentralt.

For oss er det viktig at barna gleder seg til å komme i barnehagen. At de hver morgen kommer spente og forventningsfulle til hva den nye dagen skal bringe. Vil vi se noe dyr i skogen i dag? Skal vi kle oss ut? Vi ønsker å gi barna en hverdag full av latter og muligheter, med rause humoristiske voksne som tar barn på alvor.

Vi er mye ute i naturen og lager bål hvor maten tilberedes. Vi går til Hestelorten, Ivarsplassen, Hestehagen og Kolås, vi reiser til Sognsvann, Huk og Bygdøy. Slike opplevelse skaper hygge og lyst til gjentakelse.

Vi er stolte av barnehagen vår. Lyse, trivelige lokaler med sjarm og tradisjoner i veggene. Atmosfæren hos oss er rolig og preget av omsorg og latter. Er det rart vi trives?

Skauen Barnehage Sa holder til på besøksadressen Selvbyggerveien 141, 0591 Oslo. Foretaket ble startet i 2002-06-21 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-07-06 og som et Sa. Skauen Barnehage Sa driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Skauen Barnehage Sa på telefon 22 65 34 63 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.skauen.barnehage.no/

Besøksadresse Selvbyggerveien 141, 0591 Oslo
Postadresse Selvbyggerveien 141, 0591 Oslo
 
Telefon
(+47) 22 65 34 63

Last ned visittkort
Del av Oslo Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies