IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Skagerak Trål Og Notbøteri AS

Vis i kart
38 10 02 36
post@skageraktral.no www.skageraktral.no

Mer informasjon

Skagerak Trål og Notbøteri A/S har spesialisert seg på Reketrål og har kunder fra svenskekysten til Bergen. Vi satser på kvalitetsnett i våre tråler noe man garantert har igjen for i lengden. Vi har utviklet en ny type to stjerters reketrål i prøvetank som reketrålerene har vært meget fornøyde med. Denne spesielle trål går både høyt og bredt noe som er en klar fordel stort sett hele året. Vi produserer også krepsetrål, fisketrål, sikkerhetsnett, klatrenett, talorittspleis med eller uten sertifikat. Dessuten importerer vi og selger hummerteiner/krabbeteiner, skagerak teinetau og alt i tauverk, snurpeflæ, trålkuler, krepseteiner, åleruser, garn, hansker, støvler og sjakler. Vi har oljetøy/regntøy fra de beste som Grundens i Sverige og Ålesund oljekledefabrikk. Vi selger trålwire/ wire fra flere av de beste produsentene i Europa.

Skagerak Trål Og Notbøteri AS holder til på besøksadressen Østerøya 244, 4625 Flekkerøy. Foretaket ble startet i 1996-03-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-04-09 og som et Aksjeselskap. Skagerak Trål Og Notbøteri AS driver i bransjene "Fiskeredskaper" og "Tauverk og nett - Produksjon". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Skagerak Trål Og Notbøteri AS på telefon 38 10 02 36, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.skageraktral.no

Besøksadresse Østerøya 244, 4625 Flekkerøy
Postadresse Østerøya 244, 4625 Flekkerøy
 
Epost
post@skageraktral.no
Telefon
(+47) 38 10 02 36

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies