IO.NO

Fullversjon Nytt søk

SISO Vekst AS

SISO Vekst AS er en vekstbedrift som i hovedsak gir tilbud om tilrettelegging, kvalifisering og varig arbeid til yrkeshemmede. Bedriften har tiltaket VTA. Vi leverer utenfor vårt distrikt.

Vis i kart
75 69 80 90

Åpningstider ( i dag: 07:30 - 15:15 )

Mandag
07:30 - 15:15
Tirsdag
07:30 - 15:15
Onsdag
07:30 - 15:15
Torsdag
07:30 - 15:15
Fredag
07:30 - 15:15
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
post@siso.no www.siso.no

Mer informasjon

SISO Vekst AS er en vekstbedrift, og er godkjent for tiltaket VTA. Forkortelsen VTA står for Varig Tilrettelagt Arbeid. SISO Vekst AS er etablert for, og har et samfunnsoppdrag som innebærer å tilby varig tilrettelagt arbeid.

Bedriften skal kunne tilby arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes yteevne, innenfor visse rammer. Dette arbeidet skal bidra til å utvikle ressurser hos den enkelte gjennom kvalifisering. Bedriften produserer varer og tjenester og konkurrerer på lik linje med alle andre bedrifter. Arbeidet er av varig karakter og ansettelse skjer etter ansettelsesavtale. Muligheten for tilbakeføring til ordinært arbeid skal hele tiden vurderes.

Gjennom å jobbe ved vår bedrift ønsker vi å bidra til at den enkelte arbeidstaker får en bra arbeidshverdag og dermed også bidra til en bedre livskvalitet.

Vår visjon er - Bedre hverdag!

For å oppnå dette jobber vi ut fra et sett med verdier, som legger grunnlag for vårt arbeid:

Omsorg

Likeverd og toleranse

Respekt og anerkjennelse

Utvikle og styrke selvtillit og kreativitet

Medbestemmelse og brukermedvirkning

Humor og glede i arbeidshverdagen

VÅR KVALITETSPOLITIKK:

Kvalitet og pålitelighet skal prege hele vår virksomhet, både når det gjelder produkter, tjenester og vår måte å arbeide på. De grunnleggende verdiene skal gjennomsyre organisasjonen og derved all aktivitet og kommunikasjon internt og eksternt. Vi skal søke å fastlegge og oppfylle kundens krav med sikte på økt kundetilfredshet. Ledelsen skal jevnlig kommunisere kvalitetspolitikken ovenfor medarbeiderne. Gjennom målrettede tiltak innarbeidet i den daglige drift skal vi fremme aktivt og kontinuerlig forbedringsarbeid. Det skal gjennomføres regelmessige undersøkelser for å sikre kvaliteten på vårt arbeid.

SISO Vekst AS holder til på besøksadressen Trollbukta, 8226 Straumen. Foretaket ble startet i 2004-04-23 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-06-23 og som et Aksjeselskap. SISO Vekst AS driver i bransjene "Attføringsbedrift", "Produksjon og Industri", "Servicetjenester ", "Skilt", "Skiltdesign", "Transport tjenester", "Treemballasje", "Treforedling" og "Trevarer - Produksjon". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med SISO Vekst AS på telefon 75 69 80 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.siso.no

Besøksadresse Trollbukta, 8226 Straumen
Postadresse Trollbukta, 8226 Straumen
 
Epost
post@siso.no
Telefon
(+47) 75 69 80 90
Mobiltelefon
(+47) 916 40 216
Telefaks
(+47) 75 69 80 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies