IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Simex AS

En kontrakt-en kontakt, der det passer.

Vis i kart
51 57 86 00
934 65 500
post@simex.no www.simex.no

Mer informasjon

Om Simex

Simex AS er en flerfaglig teknisk entreprenør med en klar og krevende grunnfilosofi; vi skal tilby svært høy faglig kompetanse innen alle våre fagområder, kombinert med et sterkt kundefokus, som betyr god kundebehandling og enklest mulig samarbeid.

Vårt fortrinn ligger ikke bare i vår multifaglige kompetanse, men like mye i hvordan denne kombinasjonen av tekniske fag gir muligheten for et kostnadseffektivt og tidsbesparende samarbeid for våre kunder. Vi har rett og slett blåst liv i det gamle slagordet; en kontrakt-en kontakt, der det passer.

Våre kunder får sin egen personlige kontakt i Simex som har ansvar og myndighet til å foreta raske beslutninger og som er til å stole på. Du skal føle deg trygg på at vi holder det vi lover når det gjelder budsjetter, tidsfrister,kvalitet på sluttprodukt og servicegrad.

Erfaringene viser at vi langt på vei har lykkes med denne kundefokuserte holdningen. I dag er vi Vestlandets største innen teknisk service på eiendommer og en betydelig aktør innen alle våre fagområder som er; elektro, rør, kulde og ventilasjon. Kundegrunnlaget vårt på land omfatter alt fra boliger og eiendomsprosjekter til totalentrepriser og rehabilitering. I tillegg har vi betydelige arbeidsoppgaver offshore innen elektro og kulde.

Kontaktinformasjon

www.simex.no

Besøksadresse kanalarmen 10, 4052 Røyneberg
Postadresse Postboks 5 Forus, 4064 Stavanger
 
Epost
post@simex.no
Telefon
(+47) 51 57 86 00
Vakttelefon
(+47) 934 65 500
Telefaks
(+47) 51 57 86 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies