IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Signo Rycon AS

Vis i kart
23 24 45 20
rycon@signo.no www.rycon.no

Mer informasjon

Rycon AS er et aksjeselskap som eies av stiftelsen Signo.

Rycon AS har som mål å yte service til døve, hørselhemmede og døvblinde som ønsker å komme ut i arbeidslivet.

Rycons tilbud til arbeidssøkere er delt i to hovedområder. Rycon tilbyr faste, tilrettelagte arbeidsplasser for uføretrygdede døve, hørselhemmede og døvblinde. Videre bistår Rycon personer som ønsker å komme ut i det ordinære arbeidslivet. Vi tilbyr kartlegging av den enkeltes yrkesmuligheter, formidler kontakt med aktuelle arbeidsgivere og følger opp gjennom ansettelsesprosessen. Dette omfatter også en intern kursvirksomhet med ulike typer yrkesforbredende kurs.

Alle tiltak blir tilrettelagt individuelt ut fra den enkeltes behov. Planer utarbeides sammen med søkeren.

Rycon har også en avdeling med profesjonelle tolker som utfører rettighetsbaserte tolketjenester for døve, hørselshemmede og døvblinde arbeidstakere. Tolketjenestene omfatter språkene norsk tegnspråk, norsk og engelsk.

Rycon samarbeider med NAV som legger rammene for Rycons virksomhet. Rycon er arrangør for arbeidsmarkedstiltakene Arbeid med bistand (AB), Arbeidspraksis i skjermet virksomhet (APS) og Varig tilrettelagt arbeid (VTA) Se også våre hjemmesider på: www.jobbfrukt.no

Signo Rycon AS holder til på besøksadressen Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo. Foretaket ble startet i 1993-10-28 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-12-08 og som et Aksjeselskap. Signo Rycon AS driver i bransjene "Tekstiler og utstyrsvarer - Engros" og "Vernet arbeid". Foretaket har 35 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Signo Rycon AS på telefon 23 24 45 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.rycon.no

Besøksadresse Ryensvingen 11 B, 0680 Oslo
Postadresse Postboks 118 Manglerud, 0612 Oslo
 
Epost
rycon@signo.no
Telefon
(+47) 23 24 45 20
Mobiltelefon
(+47) 415 60 166
Telefaks
(+47) 23 24 45 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies